x
Annonce
Aarhus

Brødrister udløste kaos: Bruuns Galleri evakueret

Alle blev evakueret fra Bruuns Galleri. Fotoravn

AARHUS: Alle kunder og ansatte i Bruuns Galleri blev fredag kort før middag evakueret fra storcentret, efter brandalarmen gik.

Flere brandbiler - heriblandt en stigevogn - kørte i al hast til Bruuns Galleri, hvor der dog hurtigt fald ro over begivenhederne og menneskemængden foran indgangene til centret.

Indsatsleder hos Østjyllands Brandvæsen Anders Jensen fortalte, mens han kørte væk i indsatsvognen, at en brødrister under middagspausen havde aktiveret brandalarmen.

Der var på intet tidspunkt fare for, at brødristeren skulle udvikle brand i centret.

Klokken 12 kunne kunder og personale igen komme ind i Bruuns Galleri efter cirka 15 minutters evakuering.

Indsatslederen kunne hurtigt kalde mandskabet hjem igen, da det viste sig, at der kun var tale om en overophedet brødrister. Fotoravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Østjyllands Politi: - Det er vigtigt at vi stadig holder sammen - på afstand

Annonce