Annonce
Østjylland

Store og små festede i Hundslund

Sommerfest i Hundslund

110 børn deltog i ti-års udgaven af Sjov Fredag.

Man skal være i god tid, når man skal til fodboldstæve, og det var de mange børn, som lørdag spillede kampe ved sportsfesten i Hundslund Idrætsforening, HIF.

Annonce
Sommerfest i Hundslund

Lørdagens program startede kl. 10 med fodbold og hockey, og mange af de udenbys fodboldhold havde på det tidspunkt været der i lang tid. Parkeringsvagten ved landevejen havde også nok at se til med at guide bilerne, så man undgik parkeringskaos.

Arrangørene glædede sig over, at solen skinnede, og det var tørvejr fra morgenstunden.

Fodboldtræner Morten Munk fra Odder IF glædede sig også over vejret. Han træner U10 drengeholdet, og da de forleden spillede kamp i Virring haglede det, og i starten af maj spillede holdet i snevejr i Ry.

»Men drengene er altid i shorts uanset vejret, og de går til stålet,« som han begejstret sagde, da han fik de sidste par spillere med hen på banen, hvor tre kampe ventede.

Årets sportsfest i Hundslund startede fredag med Sjov Fredag, hvor omkring 110 børn prøvede vandrutchebanen og de andre aktiviteter på sportspladsen. Sjov fredag har i år ti års jubilæum. Bagefter var der kagekonkurrence. I alt 19 kager var indleveret, og der blev slet ikke spist op. Kasper Nielsen vandt præmien for den mest velsmagende kage.

»Sjov fredag er et godt arrangement, og det var dejligt at så mange deltog,« siger formanden for HIF Lars Vestergaard. Han glæder sig over stor opbakning til sportsfesten i det hele taget.

»Det handler om at lave noget godt for vores børn og unge,« siger han.

Tidligere har bestyrelsen stået for hele sportsfest-programmet, men HIF er i fuld gang med en modernisering, så opgaverne fordeles på flere personer end tidligere. Foreningen har omkring 500 medlemmer.

»Vi har gang i mange ting i foreningen, og det drejer sig om at finde et område, som interesserer folk. De vil gerne hjælpe, når det er i bidder, og de ikke skal stå herned på pladsen alle tre dage,« siger han.

»Den nye opdeling blev godkendt på generalforsamlingen i vinter, og vi stadig i øvefasen, men det skal nok blive godt, når vi får det på plads,« tilføjer Lars Vestergaard.

Kort efter at han havde budt velkommen til lørdagens program, startede fodboldturneringen, og på multibanen gik man til den med hockeystavene.

Første kamp var Hundslund mod Oldrup, og fra sidelinien heppede Linda Wahlqvist på Oldrup, fordi tre af hendes fire sønner Marrinus, Frederik og Jonathan var med. Sønnen Benjamin var skadet, og hun havde lovet at stille op som reserve, hvis det blev nødvendigt.

Sportsfesten fortsatte med indoor-cykling, eller spinning, som det også kaldes. Cyklerne var stillet op på pladsen, og alle interesserede kunne prøve en cykel. Lørdag eftermiddag var der godt 100 deltagere i Hundslundløbet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tivoli Friheden stækkes kort før åbning: Cobraen må ikke køre normalt på grund af smittefare

AGF

AGF-spillere: Det er fladt uden tilskuere

Aarhus

Dagens måske mærkeligste nyhed: Blæst og corona får vores varmeregning til at stige kraftigt

Annonce