Annonce
112

Livløs person fundet i Aarhus: Politiet formoder, at det er forsvundne Steffen

Arkivfoto
Efter en større eftersøgning lørdag formiddag fandt redningsmandskab en livløs person i vandet ved Aarhus Havn. Politiet formoder, at personen er Steffen Dam Jensen, der forsvandt efter en julefrokost i december.
Annonce

AARHUS: Lørdag formiddag fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var set en livløs person i havneområdet ud for Aarhus Ø.

To redningshelikoptere var i luften over Aarhus Bugten, og både brandvæsen, politi og Søværnet var i aktion, og i forbindelse med eftersøgningen blev den livløse person fundet.

I første omgang fortalte Østjyllands Politi, at personen tidligst kunne blive identificeret mandag. Men klokken 14:30 sendte politiet en pressemeddelelse ud, hvor man formoder, at den livløse person er den 27-årige Steffen Dam Jensen, der forsvandt natten til lørdag den 1. december 2018 efter en julefrokost på Åboulevarden i Aarhus C.

- Vi er næsten sikre på, at den fundne person er identisk med Steffen Dam Jensen, der har været efterlyst siden starten af december. Det skyldes kendetegn på den fundne person som tatoveringer, kropsbygning og tøj svarende til det tøj, Steffen Dam Jensen, havde på, da han forsvandt, siger vagtchef Martin Christensen i pressemeddelelsen.

Han understreger dog, at identiteten af den fundne person først kan fastslås helt sikkert i starten af næste uge, hvor der afholdes ligsyn. Og politiet er i tæt kontakt med de pårørende til Steffen Dam Jensen.

Video fra Aarhus Havn: Byrd/ Rasmus Laurvig

 
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce