Annonce
Byudvikling

Stort boligbyggeri på vej i Risskov: 117 boliger skal stå klar til næste år

Arresøvej byggeri Risskov. Visualisering: Casa
CASA har købt Arresøvej 8-12 i Risskov og går i de kommende måneder i gang med byggeriet af 117 nye bæredygtige boliger.

AARHUS: Et nyt boligbyggeri er på vej i Risskov ved Arresøvej, hvor CASA vil lave 117 bæredygtige boliger på samlet set 6900 kvadratmeter med kælder og parkeringskælder.

Projektet forventes at gå i gang i løbet af første kvartal og vil stå færdig i foråret 2023, lyder det i en pressemeddelelse fra CASA.

Virksomheden har udviklet projektet i samarbejde med arkitektselskabet AART Architects og Rønslev's ingeniører. Det færdige projekt er solgt videre Pareto Securities.

Annonce

- Vi er glade for samarbejdet med CASA, som stiller sine bygge- og udviklingskompetencer til rådighed for at sikre, at vi kan overtage et DGNB-certificeret projekt af høj kvalitet, som matcher den efterspørgsel, vi ser i området på særlig små enheder,” udtaler Frederik Kock, partner og ansvarlig for Pareto Securities’ danske ejendomsaktiviteter.

I de senere år har det været en del af CASA strategi at udvikle nøglefærdige projekter, hvor virksomheden står for alt fra køb af grund til udførelse af byggeri og herefter sælger det færdige produkt til en investor.

- Det er en fordel for investorerne at købe et nøglefærdigt projekt. Samarbejdet med en god partner som Pareto Securities gør det muligt at skabe stærke projekter, der er til gavn for alle parter, siger Torben Modvig, der er CEO i CASA.

Populært område

Arresøvej er et af de mest populære områder i det nordlige Aarhus, da det ligger få kilometer fra Bellevue Strand og seks kilometer fra den indre by. Derfor er området interessant fra flere befolkningsgrupper, hvilket også sætter sig præg på efterspørgslen af boliger i området.

- Risskov er tæt på naturen, vandet og letbanen, så det er nemt og bekvemt at komme ind til Aarhus centrum. Samtidig er det et område, som er inde i en dynamisk udvikling med flere spændende boligprojekter på vej, siger Torben Modvig fra CASA.

De kommende 117 boliger på Arresøvej er ikke det eneste byggeri, som skal til at begynde. Avisen skrev i begyndelsen af januar om opførelsen af 122 nye seniorboliger ved Risskov Engby, der også skal stå færdig i løbet af 2023.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Ambulancer i Aarhus er under pres: Der mangler jævnligt så meget mandskab, at det forlænger ventetiden på hjælp

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Moesgaard Museum beskyldes for at skæmme naturperle: - Det er jo ren Klondike med udsigtstårn og campingvogn

AGF For abonnenter

Stiften har været AGF-karaktererne igennem: Her er årets spiller, forårets profil og sæsonens bedste kamp i den rædderlige sæson

Alarm 112

To personer løb over for rødt for at nå bus: Begge blev kørt ned og sendt på skadestuen

Aarhus

Champagne kan nydes i enhver anledning: Interessen for mousserende vine er på vej frem

Vindmøller er fyldt med stål og beton: Så grønne er de rent faktisk

Erhverv

Kommunen køber kæmpe ejendom i Viby for 34 mio. og har van(d)vittige planer for bygningerne

Sport For abonnenter

Se nedrykningsbraget fra 2. division: Middelfart kæmpede mod Brabrand

Byudvikling

Nu kan der bygges tæt i Sonnesgade - men byrådet løfter en pegefinger

Kultur

Se video: Northsides nye vartegn har tabt pusten

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Sport

Leverede comeback efter pausen: Langskud og scoring på direkte hjørne gav Brabrand første sejr i 11 kampe

Kultur For abonnenter

Jacob og Helle tænker tøj som 'gourmetshopping': Det skal være ærligt og personligt

Kultur

Har du også undret dig over stjernehimlen i to busskure?: Snart får flere af Aarhus' ikoniske champignoner en opfriskning

Annonce