Annonce
Kultur

Stort loppemarked i Stensballe skal styrke fællesskabet

Bettina Moss er en af de frivillige, som koordinerer loppemarkedet 10. november i Stensballehallen. Privatfoto

Stensballe: Et loppemarked med fokus på genbrug skal danne rammen om fællesskabsfølelse, hyggeligt samvær og gode loppefund. Overskuddet går til Stensballes nye multihal.

Loppemarkedet finder sted søndag 10. november kl. 10-14 i Stensballehallen, Bygaden 57.

Ideen til et loppemarked kommer fra SIK Håndbold og lokale frivillige.

- Jeg kan godt lide tiltag, der bringer folk sammen og giver dem fælles oplevelser. Det er med til at styrke fællesskabet, og det er vigtigt at værne om. I virkeligheden skal der ikke så meget til. Samtidig er det her en fin måde at bakke op om den lokale idrætsforening, som i forvejen gør en kæmpe indsats for lokalsamfundet, konstaterer Bettina Moss, som er en af de frivillige, i en pressemeddelelse.

Arrangørerne håber, at det kan blive en årligt tilbagevendende begivenhed.

I år er der 46 stadepladser på loppemarkedet.

Annonce
Et udvalg af nogle af de loppefund, som besøgende kan gøre sig i Stensballehallen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce