Annonce
Sport

Stort nederlag til Skanderborg Håndbold Damer mod Odense Håndbold

Cheftræner Jeppe Vestergaard måtte onsdag aften se sit hold blev slået af topholdet fra Odense. Foto: Ole Nielsen
Nederlaget er det sjette ud af syv i 2020

HÅNDBOLD: Skanderborg Håndbold Damer tog onsdag aften imod topholdet Odense Håndbold på hjemmebanen i Skanderborg. Skanderborg vandt godt nok deres seneste kamp mod Horsens, men har ellers tabt alle kampe i 2020. Derfor var det en svær opgave, de stod over for denne aften.

Den opgave var for stor en mundfuld for det nedrykningstruede Skanderborghold, der tabte med 30-19.

Første halvleg viste klasseforskellen sig allerede, hvor Odense Håndbold kunne gå til pause med en føring på 15-9. Næsten hele halvlegen var Skanderborg bagud, mens Odense opbyggede en sikker føring.

Anden Halvleg forløb ikke meget anderledes, hvor Odense Håndbold udbyggede deres føring yderligere og satte klar streg under deres niveau, som hører til toppen af håndboldligaen.

Skanderborg Håndbold spiller igen 21. februar mod Nykøbing Falster Håndboldklub

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Aarhus For abonnenter

Mange ansatte har forladt sundhedsenhed i Aarhus: Alvorligt påbud rammer efter en svær periode

Aarhus

Nye beregninger: Det vil der ske med biltrafikken, hvis man gør bus og letbane gratis i Aarhus

Aarhus For abonnenter

Nelson boede 14 år i en flygtningelejr: - Det betyder alt for mig at blive dansk statsborger

Annonce