Annonce
forside

Stort politiopbud: Ringvejen spærret i timevis efter ulykke

Hasle Ringvej er lige nu spærret i begge retninger efter et uheld mellem en bil og en scooter. Fotos: Scanpix/Google Street View

Onsdag aften blev Hasle Ringvej i Aarhus blevet spærret i begge retninger efter ulykke mellem bil og scooter. Politi massivt til stede.

AARHUS: Der var massivt politiopbud på Hasle Ringvej, hvor en ulykke mellem personbil og en scooter lukkede vejen i begge retninger mellem Paludan-Müllers Vej og Herredsvej.

Politiet kunne klokken 21.40 melde, at en af de involverede personer er kørt til skadestuen efter ulykken, men ellers ikke melde om tilstanden på vedkommende.

Hverken bilister, cyklister eller gående kunne i mange timer komme forbi afspærringerne, og politiet ledte folk andre veje ved stedet.

NYESTE OPDATERING KAN LÆSES NEDENFOR:

Annonce

Ifølge vagthavende ved Østjyllands Politi var man ved at få et overblik over situationen en time efter hendelsen, og derfor kunne man ikke melde nogen tidshorisont ud for, hvornår man igen kunne åbne for trafikken.

- Vi arbejder deroppe og er ved at finde ud af, hvor lang tid det tager, siger Martin Christensen fra Østjyllands Politi.

Han kan fortælle, at ulykken er sket klokken 19.46, og at man fortsat klokken 21.40 arbejder på tekniske undersøgelser.

- Mere kan vi ikke sige.

Ved 23-tiden er politiet stadig i gang med undersøgelser på stedet, og der er både betjente og politihunde ved Ringvejen i færd med at undersøge området.

Torsdag morgen er der møde hos politiet i Aarhus. Vi følger op, når vi ved mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tivoli Friheden stækkes kort før åbning: Cobraen må ikke køre normalt på grund af smittefare

AGF

AGF-spillere: Det er fladt uden tilskuere

Aarhus

Dagens måske mærkeligste nyhed: Blæst og corona får vores varmeregning til at stige kraftigt

Annonce