x
Annonce
Aarhus

Stort potentiale i Aarhus: Nu rykker Normal ind på Strøget

Skiltene er sat op, og inventaret er ved at blive sat på plads i den nye Normal-butik i Ryesgade i Aarhus. Foto: Hans Petersen

De to nyeste butikker i henholdsvis Ryesgade og på Telefontorvet skal erstatte butikken på hjørnet af Østergade og Frederiksgade.

AARHUS: Aarhus får snart endnu en Normal-butik. Det bliver på Strøget, Ryesgade 2, hvor tøjbutikken Solo tidligere har været.

Den ny butik i Ryesgade samt en ny, som Normal har åbnet på Telefontorvet, skal tilsammen erstatte den Normal, som ligger på hjørnet af Østergade og Frederiksgade. Desuden har Aarhus en Normal i Bruun's Galleri og en i City Vest.

Vi har tidligere fortalt om de to nye butikker, men først nu afslører Normal beliggenheden af butikken på Strøget. Den ligger i øvrigt skråt over for konkurrenten Matas.

Torben Mouritsen, der står bag Normal, siger, at de nuværende placeringer giver et bedre forløb af butikkerne gennem midtbyen.

- Vi har en veldrevet butik i Østergade, men vi fornemmer, at der er et potentiale til flere kunder i Aarhus, og derfor åbner vi flere butikker. Man skal tage et aktivt valg for at gå til butikken i Østergade. Nu har vi fundet to steder, som man kommer helt naturligt til, siger han, der gerne åbner flere butikker i Aarhus.

Annonce

Normal i Aarhus

Med den nye butik i Ryesgade 2 i Aarhus vil Normal have fire butikker i Aarhus. De øvrige er i Bruun's Galleri, på Telefontorvet og i City Vest. Butikken på hjørnet af Frederiksgade og Østergade lukker.

Konkurrerer på prisen

Normal åbnede den første butik i Silkeborg i april 2013. Siden er det gået stærkt, og i dag er der flere end 85 butikker i Danmark.

Første butik uden for landets grænser åbnede i juni 2017 i Kristiansand i Norge. I januar 2018 åbnede den første Normal i Malmø i Sverige, og i maj 2018 åbnede den første syd for landets grænser, i Holland.

Normal forklarer selv, at butikken sælger helt normale varer til unormale priser.

Virksomheden konkurrerer på lavere priser på mærkevarer, fordi varerne kommer fra distributører overalt i EU og uden fordyrende mellemled.

Normal er i færd med at lave et nyt, stort centrallager i Gedved ved Horsens. Kæden overtog lejemålet 1. juli og vil gradvist rykke ind frem mod 1. oktober.

Årsagen til flytningen er pladsmangel i det nuværende Brabrand-lager.

I de nye rammer, som tidligere husede Interstil, er der 37.000 kvadratmeter mod 10.000 i Brabrand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Lars fra Åbyhøj lod sig ikke begrænse af omgivelsernes forventninger

Kultur

Så bliver det ikke billigere: Værtshus lokker med tre liter øl for en tyver

CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Aarhus

Golfspillere svinger igen køllen trods coronakrisen: Masser af spillere mødes på greenen

Annonce