Annonce
Aarhus

Stort pres på fjernbusserne: Kombardo Expressen indsætter ekstra afgange

Kombardo Expressen melder om mange udsolgte afgange. Derfor bliver der indsat ekstra busafgange mellem Sjællands Odde og København. Foto: Molslinjen

Mange rejser på tværs af landsdelene i julen og det sætter pres på fjernbusselsskaberne, der melder om flere udsolgte afgange.

Østjylland: Juletid er også rejsetid og mange af de rejser går mellem København og Jylland, når julegaver skal deles ud og julemaden skal spises.

Lige nu bliver der solgt mange billetter til Kombardo Expressen. Ja, faktisk så mange at der bliver meldt om udsolgt for rigtig mange af busafgangene i dagene omkring jul og nytår. Det får nu Herning Turist, der samarbejder med Molslinjen om Kombardo Expressen, til at gå på lageret efter ekstra bus-kapacitet til de mange danskere, som gerne vil på juleferie med bussen.

Kombardo Expressen kører direkte mellem Aarhus og København og mellem Aalborg og København. Eneste stop på turen over Kattegat er på færgerne hos Molslinjen. Ruterne mellem de store studiebyer i Jylland bliver lige nu løbet over ende af julerejsende.

- Faktisk er interessen så stor, at vi simpelthen ikke kan presse flere busser ind på færgerne. Vi kan til gengæld godt have passagererne med, så derfor sætter vi nu shuttle-busser ind mellem København og Odden for at imødekomme den store efterspørgsel, fortæller Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard i en pressemeddelelse.

De ekstra dobbeltdækkerbusser sættes ind både 21. og 22. december, så de jyske københavnere kan komme hjem til jul.

- Og så holder vi skarpt øje med de andre juledage, så vi også kan sætte ekstra busser ind der, hvis det bliver nødvendigt, lover Jesper Skovgaard.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-Silkeborg udskudt med 10 minutter

Annonce