Annonce
Skanderborg Håndbold

Stortalent får plads i Skanderborgs ligatrup

Thomas Sommer Arnoldsen har skrevet kontrakt med Skanderborg Håndbold. Aftalen løber til sommeren 2023. Foto: Ole Nielsen.
Skanderborg Håndbold har skrevet kontrakt med Thomas Sommer Arnoldsen, der i sidste sæson spillede fem kampe for klubbens ligahold. Aftalen løber til sommeren 2023.
Annonce

HÅNDBOLD: Han stiftede bekendtskab med Håndboldligaen i sidste sæson, hvor han i efteråret var med i en række kampe for Skanderborg Håndbolds bedste mandskab. I den kommende sæson træder det 18-årige stortalent Thomas Sommer Arnoldsen dog ind på ligaholdet som fuldbyrdet medlem. Den unge playmaker har sat sin underskrift på en aftale, der binder ham til klubben frem til sommeren 2023.

At han fik sin ligadebut i Skanderborg, kom ikke som den store overraskelse. Thomas Sommer Arnoldsen har repræsenteret Skanderborg siden han var fire år gammel og har taget turen op gennem klubbens ungdomsafdeling, ligesom han i to sæsoner har været en del af SHEA, Skanderborg Håndbold Elite Akademi.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at spille ligahåndbold i den kommende sæson. Igennem de sidste to sæsoner har jeg trænet med ligaholdet og lært utrolig meget af de andre spillere og jeg ser derfor meget frem til at blive en del af holdet. Det betyder rigtig meget for mig at spille ligahåndbold for Skanderborg Håndbold og jeg vil bidrage med alt det jeg kan, udtaler Thomas Sommer til Skanderborg hjemmeside.


Igennem de sidste to sæsoner har jeg trænet med ligaholdet og lært utrolig meget af de andre spillere og jeg ser derfor meget frem til at blive en del af holdet.

Thomas Sommer Arnoldsen


Klubben skriver på sin hjemmeside, at ligaholdet i den kommende sæson får tilgang af fire navne fra klubbens akademi. Udover Thomas Sommer, så bliver Hakun Teigum, Magnus Haubo og Lasse Højgaard en del af ligatruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce