Annonce
Sport

Stregspiller stopper med øjeblikkelig virkning i Aarhus United

Celine Holst stopper med øjeblikkelig virkning i Aarhus United. Stregspilleren har brug for en håndboldpause. Foto: Ole Nielsen

Håndboldligaklubben og Celine Holst er blevet enige om at ophæve stregspillerens kontrakt med øjeblikkelig virkning. Den dygtige håndboldspiller har mistet motivation og har brug for en pause.

Annonce

Håndbold: Aarhus United må i fremtiden klare sig uden sin stregspiller Celine Holst. Efter længere tids dialog mellem de to parter, har håndboldklubben besluttet at imødekomme Celine Holsts ønske om at få ophævet den kontrakt, der oprindeligt løb til sommeren 2020.

Den dygtige stregspiller har været med fra klubbens begyndelse og har specielt i forsvaret spillet en stor rolle i klubben. Hun har imidlertid mistet motivation og har bedt om at få en pause fra håndbold.

- Jeg har været en del af Aarhus United projektet helt fra starten, og det har været fantastisk spændende, og jeg tager rigtig mange gode oplevelser og venskaber med herfra. Jeg har dog mistet motivationen, og selvom vi har snakket tingene grundigt igennem, må jeg erkende, at jeg har behov for en pause, udtaler Celine Holst i en pressemeddelelse.

Cheftræner Heine Eriksen ærgrer sig over at må sige farvel til den stærke defensive spiller, men mener, at det er den rigtige beslutning for begge parter.

- I Aarhus United har vi brug for top-motiverede spillere i kampen om slutspillet. Celine har ønsket en pause og det har vi valgt at efterkomme, siger træneren.

Udover Celine Holst har Aarhus United Majbritt Toft, som kan spille streg-positionen, ligesom man i begyndelsen af året hentede Edita Nukovic til klubben fra DHG Odense på en amatøraftale.

- Vi indlemmer ikke yderligere stregspillere i denne sæson, men vi er naturligvis allerede langt i vores proces med at se på hvordan vi kan bemande stregpositionen i den kommende sæson, udtaler Mads Winther, bestyrelsesformand i Aarhus United.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Statsminister, hvad er meningen?

Danmark

Hold fast om krisehåndtaget

Aarhus For abonnenter

Vagtfirma på Aarhus Ø: - De unge er ved at smadre en århusiansk turistperle

Aarhus For abonnenter

Efter ny uro på Aarhus Ø: Antallet af private vagter fordobles

Annonce