Annonce
112

Stribe af færdselsuheld på regnfuld dag

Arkivfoto
Annonce

AARHUS: Østjyllands Politi melder om en håndfuld færdselsuheld i fredagens regnvejr.

Fredag kl. 06.50 kom den første anmeldelse om et færdselsuheld i Åbyhøj. Færdselsuheldet var sket i nordgående retning på Viby Ringvej. Her havde en en 45-årig mandlig bilist og en 31-årig kvindelig bilist påkørt hinanden i den tætte morgentrafik. Der var tale om et mindre sammenstød, hvor der kun skete mindre skader på personbilerne og ingen personskade.

Klokken 11.36 indløb så en anmeldelse om færdselsuheld på Århus Syd Motorvejen ved Hørning. En personbil var forulykket og rullet rundt i midterrabatten på grund af akvaplaning, som sker når et køretøj på grund af vådt føre på vejen mister vejgrebet. To personer i bilen var begge uskadt.

Fredag kl. 11.44 var der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Randers SV, hvor en 75-årig kvindelig bilist var kørt ad E45 i sydgående retning, og i forbindelse med tilkørsel til Rasteplads Gudenå Vest havde påkørt et vejskilt. Ringe materiel skade og ingen personskade.

Fredag eftermiddag/aften kl. 17.40 var den så gal på Randersvej i Trige. Her var en 54-årig mandlig bilist kørt ad Ølstedvej og skulle svinge til højre i krydset ved Randersvej. Men den 54-årig bilist overså en 43-årig kvindelig cyklist, som var kørt ad Randersvej i sydlig retning. Cyklisten blev påkørt med cirka 5-10 km/t. Hun pådrog sig ikke umiddelbart nogle skader, og var selv gået fra stedet med sin cykel.

Foruden færdselsulykkerne standsede politiet fredag kl. 21.05 en 19-årig mandlig bilist på Spanien i Aarhus, som viste sig ikke at have kørekort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Corona-smitte og fester med høj musik: Politiet fortsætter øget patruljering og tilsyn

Aarhus

Fup og fakta om corona-bølgen: Hvorfor er Aarhus ramt af coronasmitte lige nu?

Annonce