Annonce
Danmark

Studerende om Radio 4: - Det bliver nok ikke min favoritkanal

Mette Skov Myrup, 26 år. Privatfoto
26-årige Mette Skov Myrup, der til daglig studerer analytisk journalistik, kommer her med sin holdning til, hvad hun synes om to af de programmer, Radio 4 valgte at sende på den første dag, fredag 1. november.
Annonce

Mette Skov Myrup, hvad har du lyttet til på Radio 4?

- Jeg lyttede en times tid i løbet af formiddagen, hvor jeg både hørte "Tæt på: De nøgne mænd i Asgers sauna" og "Debat: Frihedens grænser". Og generelt er det jo svært at bedømme noget, som stadig er så nyt, fordi der selvfølgelig sker nogle småfejl undervejs med lyden, som ikke helt fungerer, eller pauser, som løbende skal reguleres, så det fungerer bedre, men det kan næsten ikke undgås, når man er helt nystartet.

Hvad synes du om programmerne?

- Først og fremmest er jeg ikke så begejstret for konceptet med de nøgne mænd i Asgers sauna. Jeg forstår egentlig godt, hvor konceptet kommer fra, men det blev til en snak, jeg ikke rigtig følte, jeg fik noget ud af. Refleksionsniveauet manglede, hvilket gjorde, at jeg havde svært ved at se formålet med programmet. Det er fint, at de gerne vil vise perspektiverne, der er i at snakke om den moderne mands udfordringer, men personligt fik jeg ikke noget ud af det.

- Debatten om frihedens grænser kunne jeg egentlig ret godt lide, men det kunne lige så godt være et program, der blev sendt på DR's P1. Der er ingen tvivl om, at der var et klart formål med programmet, som gjorde, at refleksionsniveauet blev hævet væsentligt i forhold til det andet program.

Kunne du finde på at fortsætte med at lytte til Radio 4?

- Jeg lytter rigtig meget til radio og podcast i hverdagen, men jeg tror måske ikke, at Radio 4 bliver min favoritkanal, selv om jeg ikke er kræsen, når det kommer til radio. Hvis jeg skal lytte mere til det, kræver det i hvert fald, at jeg nærstuderer deres programmer yderligere. Lige nu kunne jeg lige så godt sætte en podcast på, som jeg selv vælger, eller lytte til P1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Østjylland

Manden bag en af Aarhus' største erhvervssucceser i ny bog: Succesfuld ledelse er ikke kompliceret

Annonce