Annonce
Erhverv

Styrelse korrigerer: 300 rykker ind i Guldberghus og ingen nye arbejdspladser

300 medarbejdere hos Skattestyrelsen rykker til Guldberghus senere i 2020. Foto: Thomas Baden Sørensen
Der skal ikke hentes arbejdspladser til Horsens, når Skattestyrelsen rykker til Guldberghus senere på året, som første melding i Folkebladet lød lørdag.
Annonce

Horsens: Der bliver ikke hentet arbejdspladser til Horsens, når Skattestyrelsen senere på året flytter til Guldberghus, som meldingen ellers lød i lørdagens udgave af Folkebladet.

Avisen har været i kontakt med kommunikationsafdelingen hos Administrations- og Servicestyrelsen, og her lyder meldingen, at de af Skattestyrelsens arbejdspladser, der får til huse i Guldberghus, alle sammen har adresse i Horsens i dag.

Samtidig nedjusterer styrelsen antallet af medarbejdere, der skal flyttes, i forhold til det antal, der blev oplyst i lørdagens udgave af Folkebladet.

Det er således ikke 400, som første melding lød, men 300 medarbejdere, der rykkes til Guldberghus. Det sker i to etaper.

Skattestyrelsen får nøglerne til Guldberghus 1. juni, og herefter venter et par måneders indretningsarbejde, hvor rammerne i Guldberghus skal gøres klar til rykindet af Skattestyrelsens medarbejdere.

De første cirka 80 ansatte forventes at rykke ind i ejendommen efter sommerferien, mens de resterende godt 200 mand flytter ind i slutningen af året.

Folkebladet har desuden spurgt Administrations- og Servicestyrelsen, hvorfor de 300 arbejdspladser flyttes til Guldberghus, og hvilke arbejdsfunktioner de 300 medarbejdere skal løfte, men styrelsen er ikke vendt tilbage med svar inden deadline.

Annonce
Annonce
Aarhus

Militærpolitibetjent død i tjenesten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-træner klar til sølv-brag: Det er jo helt vildt, at vi står her og nu kun er to point efter FCK

Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

Annonce