Annonce
Kultur

Succesfuldt 2018 skal følges op: Hugo Helmig-turne rammer Aarhus

Hugo Helmig hjalp far med at åbne Aarhus Festuge torsdag aften. Næste år rammer han blandt andet Aarhus, når han tager på turne. Foto: Anita Graversen/Ritzau Scanpix
Annonce

AARHUS: Med singlerne 'Eyes Wide Shut', 'Times of War' og 'Please Don't Lie' fra debut EP'en 'Promise' har Hugo Helmig efterhånden etableret sig som et af Danmarks allerstørste pop-talenter. Sangeren har taget det danske publikum med storm.

Og den unge sanger har tænkt sig at udbygge berømmelsen i 2019. Her er der nemlig planlagt 13 koncerter i 13 forskellige byer. Blandt andet 23. marts hvor han giver koncert i Musikhuset Aarhus, Rytmisk Sal.

Det er ikke blot danskerne, der har fået øjnene op for den unge sanger og sangskriver. I Tyskland kravlede 'Please Don't Lie' hele vejen op ad hitlisterne og endte som nummer tre på den officielle tyske airplay chart. Opfølgeren 'Wild' er i skrivende stund på vej i Top 20 i Tyskland.

Hugo Helmig gav en vellykket koncert på årets Smukfest. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Masser af festivalerfaring

Udover hans forårs-tour i starten af året, har den 20-årige sanger haft en meget travl sommer, hvor det er blevet til koncerter på bl.a. Spot Festival, Smukfest, Jelling Festival, Nibe Festival samt flere tyske festivaler.

- Det har været et fantastisk år. Jeg har ligesom fået taget min mødom flere gange. Første festival, første tv-show, første pris, første tyske koncert. Der har været fart på, men jeg føler også, at både jeg selv og bandet er vokset helt vildt. Nu glæder jeg mig bare til, at vi skal afsted igen og besøge de danske byer og spille en masse nye sange, siger Hugo Helmig, der torsdag aften var et smut på scenen, da farmand i aftes åbnede Aarhus Festuge uofficielt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus

Norringholm

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce