Annonce
Erhverv

Succesfuldt teknologi-firma udvider: Vi forventer os meget af elbil-markedet

Peder Lomborg har store forventinger til udviklingen på elbil-markedet, som, vurderer han, vil påvirke DSE Test Solutions vækst positiv. Arkivfoto: Morten Pape
DSE Test Solutions udvider sine faciliteter på Sverigesvej i Horsens med knap 500 kvadratmeter værksted og lager.

Horsens: På Sverigesvej 19 i Horsens har man måttet sande, at stigende vækstkurver rimer på pladsmangel.

Her ligger DSE Test Solutions, der på baggrund af flere gode regnskabsår er godt i gang med en udvidelse på knap 500 kvadratmeter. Denne blev markeret fredag formiddag, da ledelse og medarbejdere stimlede sammen for at fejre rejsegilde.

- 2019 var et rigtig fint år for os, og vi forventer yderligere vækst i 2020. Især elbil-markedet forventer vi, skal give os betydelig vækst de kommende år, siger Peder Lomborg, administrerende direktør.

DSE Test Solutions beskæftiger sig med en vifte af forskellige nicher, herunder funktionsafprøvning af teknologi i bred forstand, mikrobølgeteknologiske løsninger inden for kraftværk-branchen samt udvikling og produktion af udstyr, der kan måle lakkvalitet på kobbertråd.

Førstnævnte er den direkte årsag til udvidelsen.

- Halvdelen af udvidelsen udgør nye værkstedsfaciliteter, mens den anden halvdel udgør lager. De ansatte får bedre arbejdsforhold, og for kunderne giver det os bedre plads til at lave test, siger Peder Lomborg.

Udvidelsen forventes at stå færdig til april, og allerede i marts planlægger ledelsen at gå i gang med en ombygning af den eksisterende bygning, så pladsen udnyttes bedst muligt.

DSE Test Solutions beskæftiger lige nu 33 ansatte og er i øjeblikket på udkig efter to nye medarbejdere.

Firmaet kom ud af sit seneste afsluttede regnskabsår med en bruttofortjeneste på 19,2 millioner kroner og et overskud på 3,9 millioner kroner før skat.

Annonce

DSE Test Solutions A/S

Selskab stiftet i 2009, da Horsens-virksomheden DSE (Dansk System Elektronik) blev splittet op i to firmaer, DSE Test Solutions og DSE Air Solutions.

Har adresse på Sverigesvej 19 i Horsens.

Beskæftiger sig med funktionsafprøvning af teknologi i bred forstand, mikrobølgeteknologiske løsninger inden for kraftværk-branchen samt udvikling og produktion af udstyr, der kan måle lakkvalitet på kobbertråd.

Har 33 ansatte.

Fredag markerede personalet hos DSE Test Solution rejsegilde i firmaets tilbygning. Foto: DSE Test Solution
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker

Til forretningsudvalgsmødet i Region Midtjylland 18. februar under punkt 4 omkring regeringens tilførsel af midler til sygeplejersker har vi stemt imod (Marianne Karlsmose fra Kristendemokraterne tog forbehold). Alle øvrige partier stemte for, at psykiatrien ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker til trods for regeringens intention. Baggrunden er, at Region Midtjylland med virkning fra 2021 og frem får i alt 128,9 mio. kr. til at ansætte 215 ekstra sygeplejersker. Det er en virkelig god nyhed for sundhedsvæsnet! Der mangler i den grad hænder, og 128,9 mio. kr. gør helt klart en forskel! I 2020 får vi det halve. Direktionen har indstillet, at alle pengene skal gå til somatikken og fordeles forholdsmæssigt mellem de somatiske hospitaler. Psykiatrien skal også have flere sygeplejersker, men pengene til det skal komme fra psykiatriens eget budget (herunder de penge, psykiatrien har modtaget særskilt på finansloven). Alternativet og Psykiatri-Listen mener, at psykatrien skal have en forholdsmæssig andel af pengene, så psykiatrien kan ansætte endnu flere sygeplejersker. Det drejer sig om 15,5 mio. kr. i varige midler, hvilket svarer til ca. 30 sygeplejerskestillinger. Dermed vil psykiatrien blive løftet med 70 sygeplejersker i stedet for 40. Det mener vi, der er behov for. Der er ingen tvivl om, at der både er behov for flere hænder i psykiatrien og i somatikken - og vi ville godt kunne acceptere en vis skævdeling af midlerne i 2020 og 2021. Men der er tale om varige midler, og det er altså vigtigt, at psykiatrien får sin fulde andel af pengene senest fra 2022, og det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene. Regionsrådet skal behandle sagen på onsdag, og vi vil naturligvis fortsætte med at arbejde for at samle flertal for, at psykiatrien også får del i pengene. I forbindelse med sagen er det vigtigt at huske: - At det er regeringens intention, at pengene til yderligere sygeplejersker både bruges til somatik og psykiatri. - At de somatiske hospitaler i budget 2020 fik et samlet løft på ca. 288 mio. kr., mens psykiatrien fik et løft på 10,6 mio. kr. - At psykiatrien i forbindelse med flytningen fra Risskov til Skejby afleverede en besparelse på otte procent. - At sygeplejerskerne skal ansættes løbende frem mod 4. kvartal 2021 - ikke på én gang.

Aarhus

Oversvømmelser lukkede to veje, og så blev folk tossede: - Vi fik fingeren og skældud

Østjylland

Politi advarer om risiko for akvaplaning efter uheld på østjysk motorvej: Det er meget farligt

Annonce