Annonce
Kultur

Succesrigt Aarhus-band forlader pladeselskab efter voldtægtsanklager mod ejer

Kim Song Sternkopf og Aarhus-bandet MØL(th) har valgt at forlade Holy Roar Records efter pladeselskabets ejer er blevet anklaget for. Sangeren fra MØL ses her med guitaristen Svend Engsig Karlsson fra et andet Aarhus-band, BAEST. Foto: Axel Schütt
Annonce

AARHUS: Det århusianske metalband MØL har valgt at stoppe al form for samarbejde med deres pladeselskab Holy Roar Records efter selskabets skaber og ejer er blevet ramt af anklager for seksuelt overgreb, voldtægt og misbrug.

Det skriver bandet på sin Facebookside.

- Vi stoler fuldt ud på principperne i et retssystem. Men omgivelserne, det faktum, at alle medarbejdere har sagt op, og vi har et nyt album på vej, så har vi besluttet, at den eneste mulighed, vi står tilbage med, er at forlade selskabet, lyder det.

Gruppen er ikke det eneste band, der har valgt at stoppe samarbejdet med det engelske pladeselskab. Et andet band har også sagt farvel, mens andre grupper har valgt at se tiden an.

Annonce

Internationalt gennembrud

MØL fik sit helt store gennembrud for to år siden, da de udkom debutalbummet "Jord", som modtog roser verden over. Flere større internationale og anerkendte magasiner påpegede, at bandet med sin blanding af shoegaze og metal formåede at tage musikken til et helt nyt niveau.

Gruppen udgav tidligere i år en instrumental udgave af deres debutplade, men er i fuld gang med at lave en opfølger til deres første succesrige fuldlængde.

Hvor den bliver udgivet er dog endnu uvist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce