Annonce
Kultur

Succesrigt band gæster Aarhus: Engelsk 70'er pop på Train

10 cc spiller på Train 14. februar næste år. Foto: PR

AARHUS: Med hits som "Wall Street Shuffle", "Good Morning Judge" og ikke mindst "I'm Not In Love" er 10cc stadig fast inventar på radio fladen over hele verden. 14. februar 2019 kl. 20 spiller bandet på Train.

I gruppens midte er Graham Gouldman. Han spiller bas og synger, og siden begyndelsen af 90'erne har Graham Gouldman omgivet sig med et hold musikere, der formår at genskabe gruppens legendariske studielyd. 10cc var blandt de første til at flirte med forskellige musikgenrer og fusionere dem til en helt ny form. Rå guitarer vekslede med symfoniorkesterets blæsere og strygere, ligesom rytmerne gik nye veje.

10cc hørte sammen med Pink Floyd, The Moody Blues og Procol Harum til de mest populære Art Rock bands i England. Bandet blev dannet i 1972 i Manchester og består i dag af Graham Gouldman (guitar, vokal), Rick Fenn (guitar, vokal), Paul Burgess (trommer), Keith Hayman (keyboard, vokal) og Paul Canning (percussion, vokal).

I de første 10 år udgav 10cc hele otte albummer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce