Annonce
Sport

Succestræner forlænger med håndboldkvinder

Heine Eriksen, træner i Aarhus United, har forlænget sin aftale med klubben til sommeren 2023. Arkivfoto: Ole Nielsen
Samarbejdet mellem fremadstormende Aarhus United og Heine Eriksen er gået så godt, at de to har valgt at forlænge trænerens aftale. Den nye kontrakt løbet til sommeren 2023

HÅNDBOLD: Bronzemedaljer i pokalturneringen i debutsæsonen, en overraskende sjetteplads i grundspillet og en rigtig god start på slutspillet i år.

Det er, de resultater Aarhus United har opnået, i de små to år klubben har eksisteret. Alt sammen med Heine Eriksen ved roret og som en central figur i foretagendet. Hans oprindelige kontrakt løb til 2020, men nu har parterne altså forlænget aftalen til sommeren 2023.

- Heine og hans personlighed passer perfekt ind i vores værdier om talentudvikling og det brede, samlende arbejde for kvindehåndbolden i Aarhus, og samtidig arbejder han ydmygt og stenhårdt. I mit perspektiv, der er Heine Eriksen Danmarks bedste træner, så det er stor fjer i hatten for Aarhus United, at vi nu kan langtidsplanlægge med så stærk en kapacitet i spidsen for vores hold,” siger Mads H. Winther, bestyrelsesformand i Aarhus United, i en pressemeddelelse.

Heine Eriksen selv er også rigtig glad for, at han nu ved, at han er fremtidens mand i den unge klub.

- Jeg trives rigtig godt i Aarhus og i Aarhus United, og jeg har en tæt dialog med klubbens ledelse, så jeg ved hvilke initiativer og ambitioner, der arbejdes frem imod. Det passer mig fortrinligt, og samtidig nyder jeg dagligt arbejdet med vores spillertrup, som hele tiden løfter sig og udvikler sig. Det er præcis sådan et miljø, jeg ønsker at være i, så det har hele tiden været min primære prioritet at blive i Aarhus United, siger træneren, der også arbejder som ungdomslandsholdstræner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce