Annoncørbetalt indhold

Sund takeaway i Købenahvn

Denne artikel er sponsoreret af OLIOLI

Sundhed og sund livsstil er efterhånden the name of the game i Danmarks progressive hovedstad. Fitnesscentrenes medlemsantal boomer, stort set alle over 15 år kan lave 100 muscle-ups på 10 sekunder, og der er aldrig blevet solgt så mange Chia-frø som nu.

Men af alle mulige trends, så er sundhed og fitness nok den bedst tænkelige! Hvorfor ikke støtte op om folks motivation for at dyrke mere motion og spise sundere? Selv fast food-verdenen er med på dillen – der ellers klassisk har været kendetegnet af enorme mængder kalorier, ustyrlige mængder salt og ikke en frisk grøntsag i miles omkreds. Hvis du er typen, der gerne vil spise ude, men samtidig holde formen, så får du her et par forslag til sund takeaway i København.

Fisk er godt, fisk er sundt Prøver du at optimere din kost, så kommer du nok ikke uden om at skulle indtage en vis mængde fisk. Og der er ikke mange bedre steder at få sin daglige fisk end hos OLIOLI. På Trianglen tilbyder OLIOLI noget af byens sundeste og mest velsmagende takeaway på Østerbro. Deres kompetente og smilende personale arbejder hurtigt og effektivt for at mixe en bowl lige efter dine ønsker.

Prøv én af deres klassiske Poke Bowls eller bland din helt egen. Supplér med en friskpresset juice eller god kop kaffe og mærk energiniveauet stige til vejrs. Stedet har ret få siddepladser (14 stk.), så det egner sig rigtig godt til takeaway.

Sundhed og velvære hos WeDo Hos WeDo er sundhed og velvære i fokus hele vejen igennem. De laver velbalancerede måltider, der hjælper dig med at dække dit daglige indtag af fibre, vitaminer og mineraler – og på særdeles velsmagende vis ikke mindst! Ligesom hos OLIOLI er råvarerne i top, og danske, lokale råvarer bliver flittigt anvendt. En del af WeDos overskud går også til gode sager som Danske Hospitalsklovne, Mødrehjælpen, Støt brysterne og andre – de kalder det selv ”Grøn Karma”. Meget fint, ikke? WeDo har lokaler et par steder i København: Kødbyen, Vanløse, Frederiksberg, Østerbro og Valby. Så der er nok steder at få lidt grønt indenbords.

Råt, godt og grønt Hvis du leder efter et kødfrit alternativ, der både skal være hurtigt og herrelækkert, så er 42raw et besøg værd. På deres menukort finder du klassiske retter i form af burgere, sandwiches og brunch, men alt sammen vegetarisk! Burgerne serveres med en saftig plantebøf (og sprøde sweet potato fries på siden), sandwiches med avocado og hummus eller pesto, og deres fantastiske morgenmadsbowls fås i mange varianter.

Du finder sammensætninger af ingredienser her, som du ikke finder andre steder. De har også masser af økologiske valgmuligheder – der er især spark i deres økologiske milkshakes lavet på mandelmælk. 42raw er at finde på Pilestræde, Waterfront og Frederiksberg.

Ingen tid at spilde På med løbeskoene, fyr op for Spotify og spurt hen til en af disse sunde takeaway-steder, der plejer både sulten og samvittigheden på samme tid. Selvforkælelse behøver ikke længere være syndigt. Lok din kæreste eller kollega med og nyd et nærende og velsmagende måltid mad på både dine og naturens præmisser. Vi ses dernede!

Denne artikel er sponsoreret af OLIOLI

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.