Annoncørbetalt indhold

Super fede juleaktiviteter i Aarhus

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Lad os optegne et realistisk scenarie for dig. Du befinder dig Aarhus by og kalenderen siger december måned. Måske er du fast beboer i byen? Måske er du netop flyttet til smilets by? Måske er du på et kort weekend-visit? Du er blevet ramt af jule-feberen og ønsker at lave nogle fede aktiviteter i byen. Aarhus er en fantastisk by, hvis du virkelig ønsker at jule den på fuld skrue. Kulturelt har byen masser at byde på med flere spændende museer, der ændrer deres udstillinger og indretning efter højtiden. Derudover så bugner byens restauranter og cafeer også med mad og drikke, der gør sig godt til jule-feberen, så du kan få stillet sulten på den rette måde. Sidst så er især byens butiksliv præget af julestemningen, hvilket du helt sikkert vil mærke, hvis du spadserer gennem hjertet af dejlige Aarhus. Det kan dog ofte være lidt af en jungle at finde rundt i alle de gode juletilbud og juleaktiviteter, der melder sin ankomst i december. Derfor hjælper vi dig selvfølgelig på vej med en kort og konkret liste over en række super fede juleaktiviteter i Aarhus. Så er du også sikker på, at du får det maksimale ud af Aarhus i denne juletid.

Har du en nær så julet dag?

Annonce

Selvom du måske har sat dig for, at du skal ud og jule den helt vildt meget her i december, så er det bare ikke alle dage, hvor man lige er i julestemning. Fornemmer du, at du har en nær så julet dag? Så slap af derhjemme med noget andet. En god form for underholdning kunne eventuelt være Mr Green casino. Her er der over 800 spillemaskiner, der kan hjælpe dig med at holde spændingen oppe. Også på de dage, hvor du ikke lige er mærket af julefeberen.

Den gamle by

Den Gamle By i Aarhus har som sådan åbent hele året. Men især i julen kommer det hyggelige bymuseum til sin ret. Du kan forvente hyggelige belyste gader med alt det juleri, hjertet kan begære. Her er butikker med hjemmebag, plakater, souvenirs og meget mere. Skal du ud og mærke december-stemningen, så er Den Gamle By en sikker vinder. Og det skader ikke at besøge stedet flere gange med alt den julestemning, der er at finde her.

Mærk julestemningen på strøget

Et ganske veloplagt sted at tilbringe noget af december i Aarhus er strøget. Her vil du virkelig kunne mærke julestemningen. Du kan klare dine obligatoriske julegaveindkøb samtidig med, at du nyder udsmykningen i gågaden og livet i de mange butikker.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.