Annoncørbetalt indhold

Superligaen er i gang igen, og gode kampe er i vente

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Superligaen, som du måske også kender som 3F Superliga, er efter en vinterpause i gang igen, og der er allerede blevet spillet en masse spændende kampe, der har budt på masser af mål, overraskelser, grimme skader, vilde jubelscener og meget andet.

Superligaen er i fuld gang, men i skrivende stund er intet afgjort, så der er al mulig god grund til fortsat at se med, når bl.a. FCK, BIF, FCM og AGF løber på banen til endnu en kamp om tre vigtige point.

Annonce

Slutspillet kommer til at løfte spændingen til et helt nyt niveau

Superligaen er kommet ind i en ny fase – efter et spændende grundspil skal der nu spilles henholdsvis mesterskabs-playoff og nedrykning playoff. Det er altså nu, at det skal afgøres, hvem der skal løbe med den prestigefyldte pokal, og hvem der skal en tur ned i 1. division (NordicBet Liga). Der er selvsagt rigtig meget på spil – både for de klubber, der befinder sig i den øvre ende af tabellen, men i særdeleshed også for de klubber, der kæmper for at undgå nedrykning.

Har du et kvalificeret bud på, hvordan Superligaen anno 2021 / 2022 ender, så kan du oddse på det og bruge en bet365 bonuskode ved registrering. Der er ingen, der ved, hvordan det hele ender, men dit bud kan være lige så godt som alle andres.


Vi mangler på nuværende tidspunkt fortsat svar på følgende store spørgsmål:

·     Hvem vinder den igangværende sæson?

·     Hvem rykker ned i 1. division?

·     Hvem bliver sæsonens topscorer?

·     Hvem præsterer det højeste tilskuergennemsnit?

Ovenstående – og mange andre – spørgsmål vil du snart kunne få svar på, hvis du fortsætter med at følge Superligaen tæt.

Spændingen er bestemt ikke blevet mindre af, at vi efterhånden nærmer os sæsonens afslutning.

Mesterskabs- og nedrykningsspillet kommer uden tvivl til at byde på en masse spændende kampe, som du bør se – enten via streaming eller på stadion.

Det bliver ikke mindst de interne kampe mellem FCK, BIF og FCM, der bliver spændende, da disse tre klubber lige nu kæmper om at få guldmedaljer om halsen.

I bunden bliver det også spændende at se, om Vejle og SønderjyskE kan løsrive sig fra de faretruende placeringer som nr. 11 og 12. Hvis ikke, så ender begge klubber – fra henholdsvis Vejle og Haderslev – med at tage turen ned i landets anden bedste fodboldrække. Dette vil alt andet lige få økonomiske konsekvenser for de to klubber.

Hvilke kampe glæder du dig allermest til at overvære i den kommende tid?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.