Annonce
AGF

Superligaen får flere søndagskampe - men AGF begynder med at spille mandag og fredag

AGF tog mandag hul på træningen, de tager hul på Superligaen om en lille måned. Foto: Flemming Krogh
AGF åbner sæsonen på udebane mod Hobro en mandag. Fire dage senere møder århusianerne de forsvarende mestre FC København i Parken.

FODBOLD: Som det eneste af Superligaens 14 hold begynder AGF Superligaen uden en søndagskamp i de to første runder.

Divisionsforeningen offentliggjorde tirsdag kamptidspunkterne for de første par kampe i den nye Superliga, der begynder om godt tre uger.

AGF og Hobro er de sidste hold, der skal i aktion i premiererunden, når de mødes mandag 15. juli på DS Arena. Allerede fire dage senere skal AGF i aktion igen, når de gæster Parken for at møde FC København fredag 19. juli.

Det forventes, at flere kamptidspunkter offentliggøres sidst på ugen. Ifølge AGFs hjemmeside får århusianerne dog sandsynligvis en søndagskamp i tredje forsøg hvor de 28. juli spiller hjemme første gang, mod FC Midtjylland på Ceres Park.

Samtidig med offentliggørelsen af de nye kamptidspunkter, præsenterede Superligaen en ændring i forhold til de seneste sæsoner. Fremover skal der ikke spilles kampe lørdag, men én kamp fredag, én mandag og de sidste fem søndag hvor to af dem afvikles samtidig klokken 14.00.

Fra og med sæsonen 2020-2021 - hvor Superligaen bliver reduceret til 12 hold - vil også fredagskampen udgå af Superligamenuen.

Annonce

Træningskampe

  • AGF spiller fire træningskampe denne sommer.
  • Aabyhøj IF (Åbyhøj Stadion) 21. juni klokken 18.00.
  • Horsens IC (Casa Arena) 25. juni klokken 13.00.
  • Desuden spiller AGF to kampe, der endnu ikke er offentliggjort. Kampene spilles 29. eller 30. juni samt 5. juli.
  • AGF tager hul på Superligaen 15. juli.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce