Annonce
AGF

Superligaen suspenderet: AGF-Randers aflyst

Ingen Superliga-bold i de kommende to uger. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Divisionsforeningen har som følge af den aktuelle situation med corona-virus besluttet at lukke dansk fodbold helt ned. Der bliver ikke spillet kampe i de tre bedste rækker i de kommende to uger.
Annonce

FODBOLD: Ligesom en stor del af det øvrige danske samfund lukker dansk fodbold også ned.

Divisionsforeningen melder torsdag formiddag ud, at der er lukket ned for al fodbold de kommende to uger: Det gælder Superligaen, 1. Division og 2. Division.

Det betyder, at torsdagens i forvejen udsatte opgør mellem AGF og Randers FC er udsat. Det samme er de kommende grundspilskampe mod OB og AaB.

- Her og nu handler det i første omgang på at reagere på myndighedernes udmeldinger og sikre, at vi i dansk fodbold gør, hvad vi kan for at mindske smitterisikoen. Vi følger fortsat med i de udmeldinger, der kommer fra myndighederne. Hvad der rent praktisk kommer til at ske med de udsatte kampe og resten af sæsonen melder vi ud, når vi ved mere, lyder det fra Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen i en pressemeddelelse. 

Samme melding kommer fra AGF:

- Når vi har yderligere oplysninger om afviklingen af kampe og konsekvenserne af disse tiltag, så skal vi nok melde yderligere ud, skriver AGF på deres hjemmeside.

I 2. Division betyder det, at Aarhus Fremads, Brabrands og VSK Aarhus’ kampe også er aflyst i de kommende to uger. Alle tre klubber skulle have været i aktion lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ministerens opråb til AGF og andre Superligaklubber: Planlæg som om alting bliver godt

Annonce