x
Annonce
AGF

Superligaen suspenderet: AGF-Randers aflyst

Ingen Superliga-bold i de kommende to uger. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Divisionsforeningen har som følge af den aktuelle situation med corona-virus besluttet at lukke dansk fodbold helt ned. Der bliver ikke spillet kampe i de tre bedste rækker i de kommende to uger.

FODBOLD: Ligesom en stor del af det øvrige danske samfund lukker dansk fodbold også ned.

Divisionsforeningen melder torsdag formiddag ud, at der er lukket ned for al fodbold de kommende to uger: Det gælder Superligaen, 1. Division og 2. Division.

Det betyder, at torsdagens i forvejen udsatte opgør mellem AGF og Randers FC er udsat. Det samme er de kommende grundspilskampe mod OB og AaB.

- Her og nu handler det i første omgang på at reagere på myndighedernes udmeldinger og sikre, at vi i dansk fodbold gør, hvad vi kan for at mindske smitterisikoen. Vi følger fortsat med i de udmeldinger, der kommer fra myndighederne. Hvad der rent praktisk kommer til at ske med de udsatte kampe og resten af sæsonen melder vi ud, når vi ved mere, lyder det fra Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen i en pressemeddelelse. 

Samme melding kommer fra AGF:

- Når vi har yderligere oplysninger om afviklingen af kampe og konsekvenserne af disse tiltag, så skal vi nok melde yderligere ud, skriver AGF på deres hjemmeside.

I 2. Division betyder det, at Aarhus Fremads, Brabrands og VSK Aarhus’ kampe også er aflyst i de kommende to uger. Alle tre klubber skulle have været i aktion lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Før genåbning: Forældre og ansatte efterlyser klare retningslinjer

Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Aarhus

På trods af coronakrise: Festugen kommer i 2020, men bliver uden fælleskoncert

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 80 gange højere

Aarhus

Aarhus Universitetshospital udvider med flere telte til coronatest: Skal leve op til de nye krav

Annonce