Annonce
Sport

Superligaspiller vender hjem til Brabrand: - Han har fået lagt nogle ting på sit spil

Jacob Linnet skal spille for Brabrand IF i foråret efter at have været et halvt år i AC Horsens. Arkivfoto: Ole Nielsen
Jacob Linnet fik ikke sin kontrakt forlænget i AC Horsens i det nye år, men en regel gør, at han kun kan spille for Brabrand IF i foråret.

FODBOLD: Brabrand har fået en gammel kending ind i form af deres tidligere anfører, 24-årige Jacob Linnet.

Han spillede i efteråret fire kampe i superligaen for AC Horsens på en halvårlig prøvekontrakt, der ikke blev forlænget yderligere

Derfor er han vendt tilbage til hjemlige omgivelser i Brabrand, hvor han håber at kunne vise sig frem for klubber på højere niveauer.

- Jeg vil helt sikkert gerne prøve at spille fuldtidsfodbold igen, og det behøver egentlig ikke at være i Superligaen, selvom jeg ved, jeg er god nok til det . Det er i kampene, man virkelig lærer noget, og over tid vil jeg sagtens kunne være med. Det hele har givet selvtillid og mod på mere.

- Lige nu glæder jeg mig dog bare til at spille masser af minutter. Så må vi se, om der byder sig en ny mulighed igen til sommer, siger Jakob Linnet til Brabrand IFs hjemmeside.

Da Jacob Linnet nåede at spille en kamp for Brabrand i denne sæson, før han skiftede til AC Horsens, havde han faktisk ikke andre muligheder, hvis han ville spille divisionsfodbold.

Man kan nemlig højest spille for to forskellige klubber i en sæson ifølge reglerne fra divisionsforeningen.

Cheftræner Tom Søjberg glæder sig over at få den tidligere anfører til klubben, selvom det er på en lidt uheldig baggrund.

- Han er en dedikeret og god spiller, der giver alt for holdet. Han er en, der er god til rive folk med og gå forrest. Det er også derfor, han var anfører for os tidligere.

- Han har vist god form og energi. Han skal lige falde ind i rollen igen og finde sin plads på holdet, men han har fået lagt nogle spændende ting på sit spil. Jeg tror, han blive en klar profil for os, siger Tom Søjberg.

Brabrand IF spiller mod Vejgaard lørdag klokken 14 på hjemmebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tivoli Friheden stækkes kort før åbning: Cobraen må ikke køre normalt på grund af smittefare

AGF

AGF-spillere: Det er fladt uden tilskuere

Aarhus

Dagens måske mærkeligste nyhed: Blæst og corona får vores varmeregning til at stige kraftigt

Annonce