x
Annonce
Sport

Suveræn Djokovic er fortsat ubesejret i 2020

Thaier Al-Sudani/Reuters
Verdensetteren Novak Djokovic snuppede sin 14. sejr i træk i 2020, da han åbnede Dubai Championships stærkt.

Serberen Novak Djokovic har fortsat ikke tabt en tenniskamp i 2020. Mandag åbnede han ATP-turneringen Dubai Championships med en knusende sejr, hvilket var hans 14. sejr ud af lige så mange mulige i sæsonen.

Annonce

Verdensetteren skulle blot bruge 61 minutter på at slå tuneseren Malek Jaziri 6-1, 6-2 i første runde.

I første sæt kom han flyvende fra start og foran 5-0, inden Jaziri undgik et såkaldt "æg" i form af nul partier.

I andet sæt holdt tuneseren serv frem til føringen 2-1, men derfra snuppede topseedede Djokovic igen fem partier på stribe.

Djokovic jagter sin femte triumf i Dubai, hvor han senest strøg til tops i 2013. Det er første gang, han deltager siden 2016.

Djokovic indledte sæsonen med seks sejre, da han i spidsen for Serbien var med til at vinde ATP Cup.

Derefter vandt han årets første grand slam-turnering, Australian Open, for ottende gang i karrieren.

I ottendedelsfinalen i Dubai onsdag skal Djokovic for 14. gang i karrieren møde tyskeren Philipp Kohlschreiber. Djokovic fører deres indbyrdes statistik med 11-2.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce