Annonce
Østjylland

Swingende hyldest til naboskabet

Steffen Brandt fik sat ekstra gang i koncerten med ?Lanternen?. Senere sang han sammen med gymnasieeleven Line Schmidt fra Voldum ? De første kærester på månen?.

Flot aften med Steffen Brandt og lokale musikere i Søften Kultur- og Idrætscenter

For mange mennesker er naboen lige så tæt en relation som en søster eller ens forældre, og naboskabet fik en varm og swingende hyldest ved 'Hej Nabo' koncerten i Søften Kultur- og Idrætscenter torsdag aften.
Aarhus Jazz Orchestra sørgede for en lækker lyd under hele koncerten.
Og det blev en stor aften, da Hej Nabo-projektet som en udvidet udgave af Spil Dansk ugen med et superoplagt og swingende Aarhus Jazz Orchestra bød på halvanden times koncert med både lokale musikere og udenbys gæster.
Gospelsangerinden Maria Norbys kraftfulde stemme svingede godt med Aarhus Jazz Orchestra.
100 børn fra 5. og 6. klasse på Rønbækskolen i Hinnerup lagde ud med to svingende numre 'Morgensur' og 'Discodrøm', børnene gav sig fuldt ud og halvvejs dansede, mens de sang, og for publikum både på stolerækkerne og på tribunen bagved var det svært at holde fødderne i ro.
Annonce
Publikum havde svært ved at sidde stille til musikken, som fylde Søften Kultur- og Idrætscenter fra start til slut.

Gåsehud

Lige så stor begejstring var der, da Steffen Brandt fra TV2 forsatte med det gamle kæmpehit 'Lanternen', mens 100 sangere fra Kreaktiv Kor, Hadsten Blandede Kor samt Favrskov Musikskoles kor dansende kom op på scenen, mens de sang sammen med Steffen Brandt.
Gospel var der også nemlig med sangerinden Maria Norby, hvis smukke og kraftige stemme var på vej til fremkalde gåsehud.
Ideen med Hej Nabo har som formanden for Kultur- og fritidsudvalget Anders Nørgaard (S) sagde ved velkomsten at knytte nye venskaber på tværs af alder, etnicitet og geografi, og det er Hinnerup Garden et meget godt eksempel på, idet både børn og voksne spiller sammen uden skelen til fag eller alder. Derfor var det oplagt at garden var med ved koncerten, og med nummeret 'Thriller' fik også de gang i hele salen.
Annonce

Teknisk kiks

Lidt kikset var det dog, da Torben Knuth-Winterfeld med smukke lysbilleder fra den lokale natur skulle hylde Favrskov, teknikken drillede og han måtte forlade scenen efter få minutter, hvor billederne ikke ville komme frem på skærmen.
Koncerten var en del af projektet 'Hej Nabo', som kan ses som en luksusudgave af Spil Dansk Ugen, hvor hele ugen har budt på små og store musikalske overraskelser i toget, på Vestas i Hammel, på gartneriet Queen i Korsholm og mange andre steder. Overraskelserne fortsætter i næste uge
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Påkørt betjent opereret i hjernen: Han er stadig i livskritisk tilstand

Aarhus

Far og bror til sigtet i sag om påkørt betjent: Vi fik overtalt Mohamad til at melde sig

Annonce