Annonce
Østjylland

Syddjurs Spildevand ansætter ny direktør

Direktør for Skanderborg Forsyning, Bjarne Langdahl Riis, har sagt ja til stillingen som ny direktør for Syddjurs Spildevand A/S. Pressefoto
Strategi og samarbejde er nøgleord for den nye direktør, Bjarne Langdahl Riis, som er ansat i tæt dialog med Norddjurs Kommunes vandselskab, AquaDjurs

Syddjurs: Direktør for Skanderborg Forsyning, Bjarne Langdahl Riis, har sagt ja til stillingen som ny direktør for Syddjurs Spildevand A/S. Men han har i virkeligheden sagt ja til mere end det. Han kommer nemlig til at være involveret i et stadigt tættere samarbejde mellem Syddjurs Spildevand og Norddjurs Kommunes vandselskab, AquaDjurs A/S.


Det sender et fint signal om, at man vil hinanden her på Djursland. Det passer godt med min overbevisning

Bjarne Langdahl Riis


Annonce

- Vi har valgt en profil, der er stærk på samarbejde og strategi og med sans for at fortsætte den sikre drift. Vi har allerede et stærkt samarbejde med andre, og det skal opdyrkes. Bjarne Langdahl Riis kommer med erfaringer og gode ideer fra branchen, siger formanden for Syddjurs Spildevand, Jan Kjær Madsen.

Nabo med i ansættelse

Både formanden og direktøren for AquaDjurs sad med i ansættelsesudvalget og har været med til at pege på Bjarne Langdahl Riis. Og det passer ansøgeren rigtig godt.

- Det sender et fint signal om, at man vil hinanden her på Djursland. Det passer godt med min overbevisning, siger Bjarne Langdahl Riis.

Formanden for AquaDjurs, Bente Hedegaard, er glad for at være inviteret med i ansættelsesudvalget.

- Det har været en virkelig god proces. Vi har en fælles strategi om at samarbejde, hvor det giver mening. Vi var derfor enige om at forfølge et spor om en fælles ledelse inden for en kortere årrække.

I forvejen ejer de to vandselskaber et fælles serviceselskab, DjursSam ApS, som blev stiftet for to år siden. Det fungerer med blandt andet fælles økonomichef, lønadministration og forbrugsafregning.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce