Annonce
Østjylland

Syng med Sigurd: Gratis sommersjov på den store amfiscene

Sigurd Barrett synger nogle af sine mange hits, og man må gerne synge med. Foto: Morten Dueholm
Randers Teater lægger i dag scene til Sommersjov, som er en del af kommunens sommeraktiviteter for børn og unge mellem 6 og 17 år.
Annonce

Randers: I dag er der gratis Sommersjov ved Randers Teater fra kl. 10 til 14.30. Det foregår på den store amfiscene ved siden af teatret, hvor der er plads til 500 gæster.

Arrangementet er en del af Sommersjov i Randers Kommune, der er økonomisk støttet af en pulje fra Social- og indenrigsministeriet.

Formålet med puljen er at skabe gode sommeraktiviteter for børn og unge mellem 6 og 17 år.

Aktiviteterne henvender sig både til børn og unge bredt set rundt om i kommunen og til socialt udsatte børn og deres familier.

Her følger en kort præsentation af de medvirkende:

Annonce

Sigurd Barrett

Den landskendte musiker, komponist, forfatter og entertainer lægger igen vejen forbi Randers. Han vil spille og synge nogle af sine mange hits, og man må gerne synge med!

Programmet

9.30: Bodyguards

10.00: Sigurd Barrett koncert med Randers Teater Kor

11.00: Tonny Trifolikom

11.40: Paolo Nani

12.30: Pause med underholdning af Bodyguards

13.00: Steen Pegani

13.40: Katrine Bille Band

Han bliver bakket op af Randers Teater Kor, der har sunget sammen med ham ved flere tidligere lejligheder og også var inviteret med på hans juleturné i 2019.

Annonce

Tonny Trifolikum

Han er en levende legende inden for børne- og familieunderholdning i Danmark. Med sin skæve tankegang og et kæmpe naturtalent for komik, har han gennem tre årtier fået publikum i alle aldre til at skrige af grin.

Ingen andre kan lægge ansigtet i samme finurlige former som Tonny – og i hvert tilfælde ikke med syv tomater i munden…

Annonce

Paolo Nani

"JEKYLL ON ICE!" er en boblende visuel komedie, der med varme og humor skildrer forsøget på at skabe balance mellem at være tro mod sig selv og blive elsket for den, man er.

Med visuel poesi, fysiske gags, enorme balloner og en charmerende isvogn kombinerer Paolo Nani sin erfaring fra klovnens univers med interaktivt teater i byrummet.

Annonce

Steen Pegani

Tryllekunstner og entertainer Steen Pegani leverer et elegant og nærværende forestilling, hvor alle bliver godt underholdt – uanset alder.

Der er masser at grine af, og en hel række af de her herlige hvordan-pokker-kan-det-mon-lade-sig-gøre øjeblikke

Annonce

Katrine Bille og Band

Katrine Bille, kendt fra "Ramasjang"-programmerne "Luk op Luk i" og "Lille Nørd", giver koncert med sit band. De spiller sangene fra de populære tv-programmer og fra sine to soloalbummer.

Sangene på Katrine Billes andet soloalbum fra 2018 blev skrevet, da hun i 2016/17 rejste Jorden rundt, så der er sange med inspiration fra hele verden.

Annonce

Teatret Beagle

De fire bodyguards fra Teatret Beagle passer cool og kærligt på alle, uanset køn eller status. En hyldest til individet i fællesskabet og kroppen i byrummet.

Komisk, absurd og dansant gadeteater.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye tal: Fortsat højt smittetryk i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce