Annonce
Navne

Systematic-chef giver en hånd til Moesgaard

Michael Holm fra Systematic indtræder i bestyrelsen for Moesgaard Museum. Foto: Mikkel Berg Pedersen
Annonce

Michael Holm, der er grundlægger og administrerende direktør i it-firmaet Systematic, Aarhus, indtræder i bestyrelsen for Moesgaard Museum.

"Moesgaard Museum står overfor at skulle digitalisere den kulturelle oplevelse både ud mod museets brugere og i forhold til mange funktioner og opgaver internt. Samtidig nyder Moesgaard stor anerkendelse i udlandet og har stort internationalt potentiale. Derfor er det virkelig glædeligt, at vi får en kapacitet som Michael Holm i vores bestyrelse, der i de kommende år skal drive den strategi, som Moesgaard tiltrådte ved årsskiftet"" siger formand for Moesgaards bestyrelse, Anne-Marie Dohm, i en pressemeddelelse.

Michael Holm, der også er medlem af bestyrelserne i blandt andet Salling Fondene, DI Digital og Jyllands Postens Fond, afløser Johannes Flensted-Jensen, der tidligere har været formand for bestyrelsen.

Moesgaard Museum er en selvejende institution, som omfatter Moesgaard Museum i Højbjerg ved Aarhus, Vikingemuseet i Aarhus samt Odder og Samsø Museer. Museets specialer er arkæologi og etnografi, og museet har et tæt samarbejde med Aarhus Universitet.

De elleve medlemmer af Moesgaards bestyrelse udpeges bl.a. af Aarhus Kommune, Aarhus Universitet, Erhverv Aarhus, Region Midtjylland, Jysk Arkæologisk Selskab og foreningen Moesgaards Venner.

Medlemmerne af Moesgaard Museums bestyrelse er i dag: Anne-Marie Dohm (formand), Johnny Nørgaard Laursen (næstformand), Dan Boyter, Marie Kaldahl Nielsen, Håkon Piene Glørstad, Flemming Knudsen, Rasmus Birch Iversen, Kirsten Jensen, Jørn Senger, Christian Have og altså Michael Holm.

Annonce
Aarhus

Kør forsigtigt: Det kan være glat

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Drastisk fald i antal nye corona-smittede: Aarhus er under magisk grænse

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce