Annonce
Navne

Systematic-ejer hædret for at skabe værdi for samfundet

Michael Holm er kåret som årets ejerleder i Østjylland for sin indsats med it-virksomheden Systematic. Arkivfoto: Kim Haugaard

Michael Holm fra Aarhus-virksomheden Systematic A/S er vinder af Årets Ejerleder 2019 i region Østjylland. Han modtager prisen for at have skabt en succesfuld, international virksomhed samt for sin indsats for at skabe bedre uddannelser og innovation inden for it-branchen. Prisen blev overrakt på en velbesøgt kåring af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv.

"Michael Holm har løbende udviklet virksomhedens værdier og organisation. Han stiller sig aldrig tilfreds med det bestående, men udfordrer måden at gøre tingene på for at komme foran konkurrenterne og udleve sin vision. Det er imponerende, at Michael Holm med stor succes er gået fra at lede en virksomhed med et enkelt produkt og ganske få ansatte til i dag at lede en international virksomhed med over 1.000 ansatte og tre divisioner med forskelligt fokus. Det kræver en meget betydelig selvudvikling", forklarer Mads Meldgaard, partner i PwC i Aarhus, i en pressemeddelelse.

Systematic blev stiftet af Michael Holm i 1985 for at levere it-løsninger, der gør det enklere for brugerne at træffe afgørende beslutninger i vigtige situationer. Virksomheden har udviklet sig fra at tælle en håndfuld ansatte til at være en international virksomhed med mere end 1.000 ansatte og afdelinger i en række lande.

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 16. gang. Årets tema er "formål og værdier". De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted 14. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Se hele listen: Her lå de bevaringsværdige bygninger, der er revet ned

Annonce