Annonce
Aarhus

Syv-årig pige jagtet af klovn med kniv

Den syv-årige piger fortæller at manden var klædt ud som klovn og jagtede hende med en kniv. Foto: Scanpix

En syv-årig pige blev tirsdag morgen jagtet af en mand med en kniv. Manden havde fulgt efter hende i bil og var klædt ud som klovn.

MALLING: I morges skulle Mille Linnet Jakobsens syv-årige datter Freja cykle i skole, noget hun ellers er blevet ret glad for. Men tirsdag morgen blev den begejstring dæmpet lidt, da en mand trådte ud af sin bil og jagtede hende med en kniv.

- Hun fortæller, at en mand havde fulgt efter hende i en bil, og pludselig står ud og begynder at løbe efter hende med en kniv, klædt ud som en klovn, fortæller Mille Linnet Jakobsen.

Oplevelsen har selvfølgelig skræmt hendes datter temmelig meget, men Mille Linnet Jakobsen fortæller, at Freja alligevel fortsatte i skole bagefter.

- Jeg snakkede med hende, og hun sagde at hun følte sig tryg på skolen, så hun blev deroppe. Hun er heldigvis ret hardcore, siger Mille Linnet Jakobsen med et smil.

Hun håber, at der kan komme fokus på episoden, og gerningsmanden - og andre - på den måde bliver afskrækket fra at gøre det igen.

Pedellen leder efter klovnen

Præcist hvor, episoden præcist fandt sted, ved hun ikke endnu, men baseret på datterens cykelrute i skole, mener Mille Linnet Jakobsen, at det er sket enten ud for skolen eller på Stenhøjgårdsvej. Og på Malling Skole har pedellen besluttet at gå turen i morgen og i aften, i tilfælde af at gerningsmanden vender tilbage, fortæller skoleleder Mikael Bugge Andreasen.

- Det er et enestående tilfælde, men vi tager det meget alvorligt og vil gøre hvad vi kan for at få det lukket ned så hurtigt, som det kan lade sig gøre, siger han.

Både han og Mille Linnet Jakobsen er i gang med at melde episoden til politiet. På skolen gør de dog også meget for ikke at skræmme børnene mere end højest nødvendigt.

- Vi har ikke været rundt og spørge i klasserne. Børnene skal nok selv komme og fortælle det, hvis de oplever noget lignende, siger Mikael Bugge Andreasen.

Samme melding kommer fra Mille Linnet Jakobsen.

- Jeg vil prøve at snakke med hende og sige, at det bare er en mand, der har syntes, at det var sjovt og så må vi håbe på, at det påvirker hende mindst muligt. Men der kommer nok til at gå lidt tid, inden hun cykler i skole igen, siger hun og fortæller, at datteren har det godt efter omstændighederne.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce