Annonce
Sport

Tøffe: Så slår jeg da det græs

Plæneklippen aka. Stig Tøfting har tidligere været på græstur med en plæneklipper. Arkivfoto: Erik Jepsen

Stig Tøfting holder ord, og derfor skal han inden længe slå græs på både Aarhus Stadion og i AGF-træner Peter Sørensens have.

Den tidligere AGF-spiller og nuværende TV-kommentator Stig Tøfting meldte tidligere på sæsonen ud, at han ville slå græsset i AGF-træner Peter Sørensens have, hvis klubben endte i top-seks.

Annonce

Men ikke nok med det, så uddybede Stig Tøfting, der i sin spillende karriere gik under kælenavnet plæneklipperen, at han også ville slå græsset på Aarhus Stadion. Vel at mærke med en håndskubber.

AGF er med en spillerunde tilbage sikker på femtepladsen, der giver adgang til kvalifikation til Europa League, så nu må Stig Tøfting i arbejdshandskerne.

»Vi er alle på Canal 9 kommet med nogle postulater og nogle ting, vi ville gøre, hvis det gik i opfyldelse. Der sagde jeg, at jeg ville slå Peter Sørensens græs, hvis AGF endte i top-seks, og det står jeg selvfølgelig ved. Hvis ikke AGF bliver diskvalificeret eller smidt ud af ligaen på grund af dårlig økonomi, så må jeg slå den græsplæne,« siger Stig Tøfting til Århus Stiftstidende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

AGF

Podcast: John Stampe og rejsen til Honduras

Aarhus

Tæt trafik på Helgenæs skaber debat

Kronik

Kronik: Europas fremtid - who cares?

AGF For abonnenter

Bagkanten: AGF kunne snildt have siddet tungere på den tredjeplads

Annonce