Annonce
112

Tørstig tyv på 7-Eleven ville betale for øl med stjålen computer

Det var her - på 7-Eleven på Frederiks Allé - at tyven ville skynde sig at slukke sin tørst. Foto: Google Streetview
Annonce

AARHUS: En 48-årig mand var tilsyneladende så tørstig tirsdag morgen, at han ikke kunne vente med at få sig en kold øl. I hvert fald valgte han at tage to øl fra køleskabet på 7-Eleven på Frederiks Allé og sætte sig på en stol ved vinduet for at begynde at drikke dem. Og det var ikke første gang at han havde gjort det.

Faktisk var det anden gang inden for nogle få dage, at han havde lavet nummeret, senest lørdag, hvor han også havde taget øl og drukket dem uden at betale for dem. Tirsdag morgen var det samme ekspedient, der var på arbejde, og hun sagde til den 48-årige at hun ville ringe til politiet, hvis han gjorde det igen. Det reagerede han på ved at tilbyde hende en computer fra en taske, han havde med, som betaling. Det syntes ekspedienten virkede mistænkeligt, og ringede til politiet.

Da betjentene ankom, sad manden stadig på pladsen ved vinduet og var i færd med at drikke en af øllene. Den 48-årige mand blev sigtet for de to gange butikstyveri, for ulovligt omgang med hittegods og for hæleri ved at have taget tasken, der viste sig at være glemt i en bus, og forsøgt at benytte indholdet som betalingsmiddel. Tasken tilhørte en 35-årig kvinde, der fik alle sine ejendele igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Corona-smitte og fester med høj musik: Politiet fortsætter øget patruljering og tilsyn

Aarhus

Fup og fakta om corona-bølgen: Hvorfor er Aarhus ramt af coronasmitte lige nu?

Annonce