Annonce
Kultur

Tag med en tur i tidsmaskinen: Genoplev '68

AARHUS: Den Gamle By byder på tre weekender med rejser tilbage til 1968. Det sker i weekenderne 15. og 16. september, 22. og 23. september samt 29. og 30. september.

Rejs tilbage til oprør. Til Beatles. Til Dansktoppens fødsel og til blomster i håret. Hør livemusik med Beatles-numre og Dansktop, og kom med på rundvisninger i Dansk Plakatmuseum.

Dansktoppens 50-års jubilæum fejres i Pavillonen i Simonsens Have, hvor Sara Gadborg (bakkesangerinde) og Mickey Pless (kendt fra bl.a. Charlie Revy Galla og ny direktør for Nykøbing Falster Revyen) synger og spiller dansktop.

Hør de velspillende Beat The Meetles give koncert på Festpladsen med kendte Beatles-numre. I 1968 udgav Beatles dobbelt-LP'en, der blev kaldt 'The White Album'. Det sker alle tre søndage kl. 15.

Tiden omkring 1968 var meget andet og mere end festlige farver og blomster i håret. Det var også en hård tid med stærke ideologier og en verden præget af krige, konflikter og politiske mord. Få en introduktion af de mange plakater i udstillingen på Dansk Plakatmuseum. Introduktionen er gratis, når man har betalt entré til Den Gamle By.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Annonce