Annoncørbetalt indhold

Tag på efterårsferie under varmere himmelstrøg

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Efterårskulden har for alvor meldt sit indtog herhjemme i lille Danmark. Bladene har skiftet farve mange steder, og halstørklæder og vanter er efterhånden en nødvendighed, når turen går mod arbejde eller skole i de tidlige morgentimer. Det kan gøre noget ved humøret og overskuddet at fryse lidt hele tiden, og det er velkendt, at de færre lyse timer har en effekt på humøret.


Annonce

Men så er det jo heldigt, at der snart står efterårsferie i kalenderen, og den kan du jo passende bruge på at lade op et sted, hvor der endnu ikke er blevet koldt og mørkt. Vi giver her nogle tips til, hvor du kan bruge din efterårsferie hennet.


En biltur i det spanske

Spanien har aldrig været en dårlig idé til en rejsedestination. Her hersker de varme dage stadig med temperaturer omkring de 20 grader her i efteråret, og du kan altså stadig nå at give dine flotte sommerkjoler en ekstra omgang, før de bliver pakket væk indtil næste år. Spanien er et alsidigt land, som gør sig godt til mange forskellige typer af ferier. Du kan tage på charterferie på et af de mange 5-stjernede hoteller, på byferie i Barcelona eller Madrid eller måske på bilferie langs med kysten.


Hvis du overvejer en bilferie langs med kysten, kan det være en god idé at leje bil i Malaga. Det kan du nemt gøre på LejBilMalaga.dk. Hvis du er så heldig at have en ekstra lang efterårsferie, kan du tage den skønne tur fra Malaga op mod Barcelona og så fortsætte ind i landet på tilbagevejen forbi Zaragoza, Madrid og Sevilla. Se så finder du næsten ikke en bedre efterårsferie.


Efteråret er smukt i Paris

Hvis du gerne vil have den skønne efterårsstemning bare uden de super kolde temperaturer, så er Paris det perfekte sted til din efterårsferie. Her er bladene nemlig også begyndt at skifte farve, og der er vejr til at nyde en varm chokolade på en bænk i en af de mange parker, men temperaturerne er endnu ikke faldet til det umenneskelige.


Her kan du gå omkring i lette uldfrakker, flotte rullekraver og selvfølgelig en barét, uden at du behøver bekymre dig om at fryse for meget. En af fordelene ved at besøge Paris om efteråret frem for om sommeren er, at der typisk vil være lidt færre mennesker over det hele. Selvfølgelig er der altid turister i Paris, men efteråret er sjældent helt overbefolket.


Forlæng sommeren med en romantisk tur til Rom 

Man kan ikke sige efterårsferie uden også at sige Rom. Særligt hvis i er et par, der leder efter et romantisk getaway, så er Rom den helt perfekte feriedestination for jer. Her kan du nemlig ligesom i Spanien nyde varmen lidt endnu og presse det allersidste ud af den europæiske sommer.


Hvis i er historisk interesserede, er der rigeligt med seværdigheder at besøge i denne gamle by. I kan tage et smut forbi Colosseum, blive blæst bagover af Peterskirken eller blot nyde et glas lækkert italiensk vin på en fortovscafé. I bestemmer helt selv, for det er jo trods alt jeres ferie.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.