Annoncørbetalt indhold

Tag vare på din hud med de rigtige produkter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Trænger du til, at huden bliver opfrisket lidt, så du kan mærke, hvordan den virkelig trives? Huden har brug for pleje, præcis ligesom resten af kroppen har det, og det er ikke altid, at den almindelig, neutral bodylotion kan gøre underværker. Naturlige olier derimod kan være med til at styrke hudens naturlige forsvar, så man får renset for bakterier og dermed undgår urenheder, ligesom man kan bruge det, hvis man oplever skæl og tør hud, så man får tilført den fugt, man har brug for.

Tea tree oil er en ingrediens, der er i mange af produkterne, og det kan virkelig gøre underværker. Det har en let desinficerende effekt, da det medvirker til at slå bakterierne på hudens overflade ihjel, og samtidig tilfører det huden den fugt, det har brug for. Læs mere om Australian Bodycare her. Så kan du nemmere danne dig et overblik over de forskellige produkter, du har muligheden for at få fat i.

Annonce

Produkter til hele kroppen

Mange tænker måske, at naturlige olier og cremer primært er til ansigtet og hænderne, men det er hele kroppen, der har godt af de gode ingredienser. Derfor findes der utallige forskellige produkter, der kan opfylde forskellige behov. Hvis du døjer med irriteret hovedbund, kan du få fat i en shampoo, der behandler dine hårrødder og din hovedbund, og du kan følge op med balsam, så du virkelig kan mærke, du bliver forkælet. Det gør det lettere at modstå trangen til at klø sig selv i håret, når hovedbunden er blevet irriteret.

Hvis du ikke altid synes, det giver mening at smøre kroppen i olie og creme og har en tendens til at glemme det, er du langt fra alene. Det er ikke alle, der har fået gjort håndcreme til en rutine, men derfor har du rig mulighed for at nyde godt af de gode stoffer alligevel. Ved at anvende en håndsæbe, der også indeholder tea tree oil, får du helt naturligt tilført olierne når du vasker hænder. På den måde bliver det en del af en daglig rutine, du gentager mange gange.

Sammensatte produkter

Nogle produkter spiller rigtig godt sammen med andre. Det gælder for eksempel specifikke cremer og serum, der støtter hinanden rigtig godt, samt shampoo og balsam, der også virker godt sammen. Det kan godt være lidt svært at gennemskue, præcis hvilke produkter, der giver mening at købe samlet. Derfor er der på hjemmesiden allerede sammensat forskellige pakker med produkter, der hører sammen, så du slipper for at overveje, hvad du bør investere i. Det gør det hele lidt lettere for dig.

Det kan være, du har prøvet en masse andre produkter og tænker, at der ikke er noget, der hjælper. De naturlige olier kan derfor være et rigtig godt skridt i den rigtige retning. Almindeligvis er der ingen hudirritation ved naturlige olier, men da disse må sælges uden ingrediensliste, kan det godt give mening lige at teste det på et lille område af huden, før man begynder fast at bruge det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.