Annonce
forside

Taget på fersk gerning: Mænd forsøgte at stjæle fra bilcenter

Politiet måtte natten til onsdag anholde to tyveknægte. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen

To mænd forsøgte natten til onsdag at stjæle udstyr fra et bilcenter, men blev taget på fersk gerning - og anholdt.

AARHUS N: To mænd på henholdsvis 26 og 29 år blev natten til onsdag fanget på fersk gerning, mens de var i færd med at stjæle brugte autodele fra et bilcenter på Graham Bells Vej i Aarhus N.

Det var en vagt, der klokken 04.14 ringede til politiet, da han kunne se, at alarmen på bilcentret var gået. Vagten fortalte, at han havde opdaget en varevogn på stedet og en mand, der luskede rundt på området. Han tilbageholdt manden og alarmerede politiet, der sendte en hundepatrulje til stedet med det samme. Betjentene overtog manden, som vagten havde tilbageholdt, og i løbet af meget kort tid fik en politihund snuset sig frem til tyv nummer to, der havde forsøgt at gemme sig på stedet. Et kig ind i varebilen afslørede, at mændene havde læsset den med brugte autodele som batterier, fælge og bilkølere.

Begge blev derfor anholdt og sigtet for indbrud.

Da begge mænd er polske statsborgere uden fast bopæl i Danmark, tilbageholder Østjyllands Politi dem nu i tre døgn, indtil Udlændingestyrelsen har afgjort, om mændene skal udvises. Hvis Udlændingestyrelsen afgør, at de kan udvises, bliver mændene senere fremstillet i grundlovsforhør for at effektuere udvisningen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-Silkeborg udskudt med 10 minutter

Annonce