Annonce
Kultur

Tak Rock inviterer til gratis koncert i Aarhus

Senere på måneden har 1000 gæster mulighed for at komme til gratis koncert ved Musikhuset. Foto: Royal Beer
1000 århusianere kan søge om billet til koncerten ved Musikhuset 25. juni via Tak Rocks hjemmeside.

AARHUS: Det skulle have været det helt store år med koncerter og masser af omtale. 2020 handlede dog mest af alt om den verdensomspændende pandemi og det gjorde ondt på flere dele af kulturlivet.

Ikke mindst de mere ukendte navne, der havde arbejdet hårdt på at komme endnu længere frem. Uden koncerter og sommerfester på radioen, måtte de vende tilbage til øvelokalerne og finde frem til nye toner og omkvæd, der kunne skaffe vej til danskernes hjerte.

Nu får de dog en ny chance for at vise deres værd på en scene, når 'Tak Rock' forsøger at få den danske scenen tilbage på ret kurs igen med en række gratis koncerter rundt omkring i det danske land. En af dem er i Aarhus, hvor tre vidt forskellige navne indenfor dansk musik får chancen for at komme lidt tættere på publikum.

Annonce

Det drejer sig om Brimheim, Søn og Palace Winter, der 25. juni er på plakaten ved et arrangement ved Musikhuset i Aarhus.

De 15 navne kommer til at stå på 15.000 øldåser. Her er det et af de navne, som optræder i Aarhus 25. juni. Foto: Royal Beer

Det bliver ikke bare musikken, at gæsterne kan blive klogere på. Den kendte P6 Beat-vært og musikformidler Anders Bøtter tager også lytterne lidt tættere på ved at lave en live Q&A på scenen med de tre bands.

Tak Rock

Koncerten afvikles ved Musikhuset i Aarhus 25. juni

Der er tre navne på plakaten. Det drejer sig om Søn, Brimheim og Palace Winter.

Anders Bøtter er konferencier og interviewer grupperne på scenen.

Embed:Musikhuset, Aarhus, 25/06 - TAK ROCK - Royal Beer
https://royalbeer.dk/aflystenavne/showcase/musikhuset/

Der er plads til 1000 mennesker til koncerten og man kan søge om to billetter på

Arrangementet er sat til at kunne bære 1000 tilskuere udendørs og man kan sikre sig adgang til koncerten ved at søge om billet på Tak Rocks hjemmeside.

Initiativtageren bag Tak Rock er Royal Beer, der lancerede initiativet tilbage i 2010 og har som mål at styrke og hjælpe den danske rockscene. I årets udgave hjælper Tak Rock 15 fremstormende navne ud til det danske publikum. De bliver alle del af en kampagne og kommer også med på 15.000 øldåser, der kommer i salg. Herudover kommer de ud og spiller på scener rundt om i landet.

Palace Winter er et af de mere kendte bands, der allerede har et par plader ude og har skabt sig en fanbase både hjemme og i udlandet. Foto: Sebastian Apel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Alarm 112

Nye redningsstiger i østjyske havne skal forebygge drukneulykker: Skrig-orange og kan ses fra vandet i mørke

Annonce