Annonce
Debat

Tak til statsministeren: Hun har haft en rolig hånd på rattet hele vejen

"Der skal lyde en stor tak til statsminister Mette Frederiksen og regeringen samt myndighederne efter et år med coronapandemien", skriver Finn Raunsbæk. Arkivfoto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

DEBAT: Der skal lyde en stor tak til statsminister Mette Frederiksen og regeringen samt myndighederne efter et år med coronapandemien.

Man føler, at statsminister Mette Frederiksen har haft en sikker og rolig hånd på rattet hele vejen. Der har selvfølgelig været nogle sving på vejen, som man har skullet forholde sig til. Men samlet set godt kørt.

Det startede jo med stor enighed blandt alle Folketingets partier, så befolkningen følte stor tillid til, at den virus, vi var blevet angrebet af, skulle bekæmpes i fællesskab. Men desværre gik der ikke lang tid, før den borgerlige lejr kunne se, at det gik alt for godt for Socialdemokratiet, meningsmålingerne strøg i vejret, og befolkningen havde fået stor tillid til Mette Frederiksen.


Så stop med at grave grøfter. Det lyder jo som en klapjagt på vores statsminister Mette Frederiksen, når hun for eksempel rejser til Israel for at vise rettidig omhu.


Og lige nøjagtig der viste Jakob Ellemann-Jensen, Venstre, samt Søren Pape Poulsen, Det Konservative Folkeparti, mangel på taktiske evner. De faldt simpelthen i snoren.

Derfor er det svært at se dem som nogen trussel til Mette Frederiksen. De er ikke dygtige nok. Ham, de kunne havde brugt i den borgerlige lejr, er jo blevet løsgænger og vender vel snart tilbage med et nyt parti, som vil true en stor del af både Venstre og Det Konservative Folkeparti.

Og ikke nok med, at de blå politikere ikke har forståelse for den førte politik, så er det, som om den skrevne presse samt tv heller ikke vil give regeringen den kredit, den har behov for i den krise, vi er i. Det føles som alt for negativ kritik.

Så stop med at grave grøfter. Det lyder jo som en klapjagt på vores statsminister Mette Frederiksen, når hun for eksempel rejser til Israel for at vise rettidig omhu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Kære Julie - tak fordi du gav mig væk

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

AGF

Ny AGF-sportschef: Jeg er ikke komfortabel med at befinde mig i komfortzonen - jeg hader det

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce