Annonce
Sport

Talentchef efter U17 guld: Det betyder meget for klubben

Lørdag fik AGFs U17 spillere guld om halsen. Foto: Flemming Krogh

Efter AGF genvandt guldet var AGFs talentchef, Allan Frederiksen, glad. - Det betyder øget interesse fra omverdenen, siger han.

FODBOLD: AGFs talentchef, Allan Frederiksen, var en tydelig glad mand, efter AGFs U17 hold genvandt DM-guldet lørdag eftermiddag.

Særligt var han imponeret af den mentale indsats som U17 holdet har lagt for dagen hele sæsonen, og specielt da de onsdag slog FCK. Her var holdet bagud 2-1 ved pausen, men de fik vendt det til en 3-2 sejr. Og at de fik lukket mesterskabet lørdag med en 7-1 sejr, mener han vidner om en stor mental styrke.

- Det betyder meget for klubben, at vi vinder mesterskabet. Siden mesterskabet sidste år, har vi kunne mærke en øget interesse fra omverdenen. Både i forhold til nye spillere, men også turneringer udefra. Men først og fremmest fortæller det at vi har fat i noget af det rigtige, både spillermæssigt og i det daglige arbejde, siger talentchefen.

Da AGF i 1988-1989 vandt U17 mesterskabet to gange i træk, endte 11 af spillerne med at spille i superligaen.

- Der er nogle rigtig spændende spillere i den her gruppe. Det er altid svært at sige, hvem der går hele vejen, men jeg synes der er noget flot potentiale i gruppen. Fodboldmæssigt er der et potentiale, men også mentalt. Der har været nogle afgørende slag i den her sæson som de har bestået med glans - og mentaliteten er en stor del af det at slå igennem i dansk fodbold. Men om det bliver 11-12 eller 13, det kan jeg ikke stå og sige her, slutter talentchefen med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Genlæs livebloggen: Et enkelt mål var nok til tre point - AGF sejrer hjemme mod OB

Annonce