Annonce
AGF

Talentchef stopper i AGF: Afløser er klar lige rundt om hjørnet

U17 -og U19-holdene i AGF har under Allan Frederiksens ledelse sendt en del talenter op i førsteholdstruppen. Foto: Axel Schütt

FODBOLD: AGF skal have ny talentchef.

Efter lidt mere end tre år på posten har Allan Frederiksen - ifølge AGFs hjemmeside - valgt at søge nye udfordringer.

Frederiksen blev ansat som talentchef i september 2017, hvor han kom fra et job som konstitueret skoleleder på Rundhøjskolen i Aarhus.

Nu vil han så noget andet.

- Jeg har i et stykke tid været afklaret omkring, at jeg ville søge nye udfordringer. Covid19 vendte dog op og ned på mange ting, og derfor blev vi enige om, at fortsætte samarbejdet, indtil der var kommet mere ro på situationen. Det er nu tilfældet, og derfor er tidspunktet inde til, at jeg giver stafetten videre, lyder det fra Allan Frederiksen.

- Allan har været med til at flytte vores talentudvikling på flere områder - og ikke mindst har han stor andel i, at hele vores talentorganisation er blevet mere struktureret og professionaliseret. Han efterlader et solidt fundament, og vi vil gerne takke ham for den indsats, han har leveret. Gennem længere tid har vi vidst, at han søgte nye udfordringer, men vi har været glade for, at vi indtil nu fortsat har kunnet trække på Allans kompetencer - også da vi akut stod og manglede en kompetent cheftræner til Kvindeliga-holdet. Vi har samtidig haft god tid til at finde den helt rigtige afløser for Allan, og vi vil primo december offentliggøre, hvem der skal tage over efter Allan som ny talentchef i AGF, siger Jacob Nielsen, administrerende direktør i AGF .

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Et år med corona: Restaurantejer, sognepræst, selvstændig og butiksindehaver gør status på året der gik

AGF

David Nielsen efter sejr som kulmination på utrolig uge: - Nogle troede, at hængelåsen var røget af for os

Danmark

Formand for landets intensivlæger: - Børn med corona kan blive efterårets store udfordring

Annonce