Annonce
Navne

Tandlæge fra Risskov ny i Tandlægeforeningens hovedbestyrelse

Tandlæge Rikke Freitag, Risskov, er valgt til Tandlægeforeningens hovedbestyrelse. Pressefoto
Annonce

NAVNE: Tandlæge Rikke Freitag, Risskov, er valgt til Tandlægeforeningens hovedbestyrelse.

Hun er 52 år og er født på Frederiksberg, men opvokset i Aarhus. Hun dimitterede fra Tandlægeskolen i Aarhus i 1997. Siden har hun haft ansættelser i både børne- og ungdomstandplejen og som privatpraktiserende tandlæge. Hun er i dag ejer af klinikkerne ”Tandlægerne i Ans” og ”Tandlægehuset i Langå”.

Hun har været fagpolitisk aktiv i Tandlægeforeningen i Region Midt i otte år og har i mange år været engageret i netværket Junior Chamber Internation Danmark (JCI Danmark), i 2008 som leder af organisationen i Danmark. Aktuelt er hun også engageret i netværk for virksomhedsledere i Danmark, VL21 i Aarhus.

I 2019 var hun sammen med JCI Arosia initiativtager til projektet ”Mobile Dental Aid”, der skal støtte TUG (Tandsundhed Uden Grænser). Formålet er at give danske udsendte, frivillige tandlæger bedre arbejdsforhold og mere tidssvarende tandlægeudstyr ved at ombygge en 40 fods container til en fuld mobil tandlægeklinik. Rikke Freitag bidrager som projektleder med blandt andet ansatte og opgaven at søge sponsorer for økonomisk hjælp. Coronapandemien har dog udskudt projektet, så det først forventes færdigt i 2022.

Rikke Freitag bor med sin mand i Risskov. Hun har to voksne børn, hvoraf hendes ældste datter er nyuddannet tandlæge og også ansat på klinikken i Ans.

Gymnastik har fyldt meget, siden Rikke Freitag var barn, hvor hun rejste med ”Flying Superkids” og nu i voksenlivet, hvor begge hendes børn dyrker elitegymnastik. Hun har desuden stået på ski, siden hun var helt ung og har i de senere år arrangeret diverse skiture for venner og andre i hendes netværk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Høj hastighed, ulovlige overhalinger, venstre om helleanlæg og kørsel over for rødt: - Vi ser det hele, siger politikommissær

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

AGF

Cheftræneren råbte og sparkede til tingene: Så ingen grund til, at AGF skulle tabe til mestrene

Aarhus For abonnenter

Bilist på flugt mejede kvinde ned: Hvornår skal politiet forfølge bilister, der stikker af?

Annonce