Annoncørbetalt indhold

TandlægeCentret Vestertorv i Randers

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

TandlægeCentret Vestertorv er en professionel tandlægeklinik beliggende i Randers. Den består af et stort team af yderst specialiserede tandlæger, der er blevet valgt til klinikken på baggrund af både faglige og menneskelige kvaliteter. Dette er blevet gjort, således at du som besøgende i klinikken altid føler dig tryg og i gode hænder, når du skal have foretaget et årstjek eller gennem en større tandbehandling.


Annonce

Om TandlægeCentret Vestertorv

TandlægeCentret Vestertorv vil gerne være din foretrukne tandlæge i Randers, og derfor tilbyder de tandlægebehandling på højeste niveau. Har du brug for hjælp til tandregulering, tilbyder de både tandregulering med synlig bøjle og tandregulering med usynlig bøjle. Dette kan du læse mere om nedenfor. Hos TandlægeCentret Vestertorv lægger de en ære i at bruge ekstra tid på at lære dig at kende ved dit første besøg, så du kan lufte dine forventninger og behov i forbindelse med at få foretaget tandlægetjek og tandbehandlinger. For dem handler det nemlig om en god kemi og relation mellem dig og din tandlæge. I klinikken arbejder de ud fra tre grundlæggende principper, som de mener er vigtige. For det første vægter de kvalitet, ergo kan du stole på, at de udfører den bedste behandling med det bedste udstyr. Derudover går de højt op i tryghed, hvorfor de skaber trygge rammer for både deres patienter og medarbejdere, og slutteligt vægter de professionalisme. Du kan dermed stole på, at det er professionelle behandlere med en stor faglighed, der foretager dine tandbehandlinger.


Specialtandlæger i ortodonti

På klinikken har de ansat yderst dygtige og professionelle tandlæger med speciale i ortodonti, hvilket vil sige, at de er specialiserede bøjletandlæger. Så hvis du har brug for tandregulering, er det altså en rigtig god klinik at henvende dig til. Tandregulering med bøjle kan nemlig være en mere kompliceret proces, end man lige skulle tro. Der findes mange forskellige slags bøjler på markedet, og du har garanteret set og hørt meget om de såkaldte togskinner. Disse fås både i den traditionelle metalfarve, men de kan også fås i en mere diskret udgave, hvor bøjlen nærmest har samme farve som tænderne.


Invisalign - usynlige skinner

Derudover tilbyder de tandregulering med en Invisalign bøjle, som er en gennemsigtig aftagelig bøjle. Denne har mange fordele, blandt andet at den kan tages ud, så du kan spise og holde dine tænder rene. Derudover er det en meget diskret bøjle, så den ikke generer dig udseendemæssigt. På klinikken tilbyder de dig et tæt forløb, hvor de 3D-printer en serie af skinner, der i små sikre steps flytter dine tænder. Læs meget mere om behandlingen på deres hjemmeside tandlaegecentret.dk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.