Annonce
Aarhus

Tatoveret penis bevis i voldtægtssag

30 ARHU Skib 2a4

32-årig rumæner har nu fast adresse i arresten efter halvanden måned på gaden og varmestuen hos Korshæren.

Annonce

En domsmandsret i Aarhus blev i går konfronteret med billeder af en penis med tatoveringer og små kugler indopereret under huden.

Retten fik samtidig oplyst, at det ikke er ualmindeligt, at rumænske mænd færdes i Danmark med dette udstyr på de ædlere dele.

Denne noget usædvanlige »bevisførelse« kom frem under en voldtægtssag, der startede i går i Retten i Aarhus. En 32-årig rumænsk mand blev her sat under tiltale for at have voldtaget en dansk kvinde op ad en mur i en baggård i det indre Aarhus.

Det skete en tidlig morgen i november sidste år. Han nægter forbrydelsen. Men hvis hans offer har registreret kugler og tatoveringer, så har han måske et forklaringsproblem.

Hun blev i går afhørt bag lukkede døre.

Gik ud for at »ryge«

Den 32-årige, hans påståede offer, hendes veninde og to andre rumænske mænd stod sammen ude i gården. Nogle af dem ville »ryge«, så derfor havde de forladt varmestuen hos Kirkens Korshær, hvor den 32-årige holdt til.

Da den 32-årige og kvinden kort efter blev alene i gården, voldtog han hende - ifølge anklageren, som kræver fængselsstraf og udvisning.

Et af politiets vidner har fortalt, at kvinden blev fundet liggende grædende og skrigende på gårdspladsen. Og nogen tilkaldte en ambulance.

Den 32-årige nægter voldtægt eller overhovedet at have haft noget seksuelt med kvinden. Måske havde han kysset hende, mens de stod og lænede sig op ad muren og snakkede. At hun senere var blevet kørt bort i ambulance, havde han overhovedet ikke bemærket. Han var på det tidspunkt faldet i søvn inde på varmestuen.

Hun var »indladende«

»Jeg havde ikke sovet i 24 timer,« fortalte han retten - via tolk. Han havde været på diskotek om aftenen, havde fået fire-fem øl og var vendt tilbage til varmestuen tidligt om morgenen for at sove i en lænestol.

Her var kvinden og hendes veninde dukket op. Kvinden havde været indladende. Hun ville vide, om han havde hash. Og hun var vendt tilbage til ham et par gange. Senere var de gået ud i gården.

Samtalen i gården fik en seksuel drejning, fortalte den 32-årige. Hans kammerat kom af naturlige årsager til at vise sin penis. Den var forsynet med kugler og tatovering, og det havde vakt kvindens afsky.

Den 32-årige fortalte dommerne, at sådan var han også udstyret. Det er meget almindeligt blandt rumænere, hævdede han. Retsformanden var interesseret i fænomenet og forsøgte at spørge sig ind til, hvad det egentlig handlede om.

»Små kugler indopereret under huden på penis«. Vi har bilagt sagen et foto, oplyste anklageren.

Hvad kuglerne skal gøre godt for, måtte dommeren selv forsøge at regne ud.

Den 32-årige kom til Danmark i september sidste år. Som han forklarede retten: det var hans plan at finde et job i byggebranchen. Men det var så ikke rigtigt lykkedes - til gengæld fik han åbenbart erfaringer med byens natteliv. I halvanden måned levede han mere eller mindre på varmestuen hos Kirkens Korshær.

Nu har han fast adresse som arrestant med egen celle.

Sagen fortsætter næste uge, hvor der ventes dom.

Annonce
Annonce
Aarhus

Festugeboss er tavs om aflysning

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Børn og unge hårdt ramt: Omkring 30 smittede og 300 børn er sendt hjem fra århusianske skoler og dagtilbud

Aarhus For abonnenter

Stikprøve i Føtex, Kvickly og Menu: Så mange kunder spritter ikke hænder

Annonce