Annonce
Kultur

Tegnefestival og DM bøjer sig for corona

Jannik Broz må aflyse årets tegnefestival i Horsens. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Billedskoleleder håber, at DM i Tegning kan blive afviklet senere i år.

Horsens: Stribevis af arrangementer bliver i disse dage aflyst i Horsens, og nu bøjer den årlige tegnefestival sig også for corona-smittefaren.

Arrangørerne på Billedskolen Horsens havde i første omgang meldt ud, at festivalen, der skulle kulminere med DM i Tegning for 9-21-årige på Horsens Kunstmuseum i den kommende weekend, ville blive gennemført. Det kunne ske på forsvarlig vis, vurderede arrangørerne.

Efter regeringens og myndighedernes seneste udmeldinger og tiltag for at inddæmme corona.-virussets udbredelse, er den beslutning imidlertid ændret.

Det betyder, at festivalen, der var planlagt til at strække sig over hele ugen med workshops og udstillinger frem mod DM i Tegning på lørdag, er blevet aflyst.

- Vi er meget ærgerlige over denne situation, men vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger på området. Vi håber, at der vil være mulighed for at afvikle årets DM i Tegning på et senere tidspunkt. Det er vi i fuld gang med at undersøge nærmere, udtaler billedskolens leder Jannik Broz i en pressemeddelelse fra Horsens Kommune.

Alle deltagere og inviterede gæster til tegnefestivalen vil blive kontaktet vedrørende aflysningen, oplyser arrangørerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tivoli Friheden stækkes kort før åbning: Cobraen må ikke køre normalt på grund af smittefare

AGF

AGF-spillere: Det er fladt uden tilskuere

Aarhus

Dagens måske mærkeligste nyhed: Blæst og corona får vores varmeregning til at stige kraftigt

Annonce