Annonce
Aarhus

Tekniske problemer løst på letbanen: Nu kører togene igen

Foto: Henrik Lund

Tekniske problemer betød, at togene på Aarhus Letbane stod stille i to perioder i løbet af eftermiddagen. Nu er driften igen i gang.

Det har mildest talt været en noget ujævn drift, som Aarhus Letbane har leveret for passagererne i eftermiddag. Først stod letbanetogene stille. Så kørte de for kort tid efter at løbe ind i nye problemer. Nu er driften imidlertid i gang igen, oplyser pressechef ved Aarhus Letbane Jens Velling.

Først meddelte Midttrafik klokken 13.22 via hjemmesiden, at trafikken var indstillet på grund af tekniske problemer. Driftsforstyrrelserne skyldtes IT-problemer, oplyser pressechef ved Aarhus Letbane Jens Velling.

IT problemerne blev løst og 14.21 begyndte togene at køre igen, men kun for en kort bemærkning. For bare 10 minutter senere kunne Midttrafik i en ny opdatering fortælle, at driften igen er indstillet.

Denne gang var det signalerne i krydset ved Nørreport, der gav problemer.

Midttrafik nåede lige akkurat at meddele, at der fra klokken 15.45 ville blive indsat busser som erstatning for letbanetogene på hele strækningen, inden Jens Velling kunne oplyse, at letbanetogene igen kører på hele strækningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Aarhus Fremad-profil rykker til Kolding

AGF

Det Hvide Snit afsnit 50: Op på hesten og af sted mod forårssæsonen

Aarhus For abonnenter

Dyreforsøg: Salamanderen skal lære os at gendanne rygsøjlen

Annonce