x
Annonce
Sport

Tenniskomet er klar til blockbuster-møde med mesteren

Manan Vatsyayana/Ritzau Scanpix
15-årige Coco Gauff tog endnu en flot skalp ved Australian Open og står nu over for Naomi Osaka.

Tennisfans kan se frem til lidt af et brag i tredje runde af Australian Open. I hvert fald hvis man vurderer det på medieomtalen af de to spillere, der mødes.

Den forsvarende mester, 22-årige Naomi Osaka fra Japan, måtte tøjle en god portion frustrationer i andet sæt af kampen mod kineseren Zheng Saisai, men endte med at tage en sejr på 6-2, 6-4.

- Jeg ville bare kæmpe. Jeg har været i denne situation før (at gå ned i andet sæt, red.), og jeg tænkte på, at jeg virkelig ikke havde lyst til at skulle ud i tre sæt denne gang, siger Osaka ifølge AFP efter kampen.

Sejren bragte hende i tredje runde, hvor en anden af turneringens mest omtalte spillere venter.

Den 15-årige amerikanske tenniskomet Coco Gauff vandt i tre sæt over rumæneren Sorana Cirstea efter en hård kamp, som endte 4-6, 6-3, 7-5 i amerikansk favør.

Gauff var blot to bolde fra nederlag i afgørende sæt, men hun kom flot tilbage og spillede sig frem til mødet med Osaka.

- Hun er en fantastisk spiller, så jeg er sikker på, at det bliver en god kamp, lyder det fra teenageren om det kommende opgør.

Gauff imponerede ved at slå den levende legende Venus Williams i første runde, som det også var tilfældet ved sommerens Wimbledon i den 15-årige teenagers grand slam-debut. Her nåede hun til fjerde runde.

I hendes anden grand slam-turnering, US Open 2019, nåede Gauff til tredje runde, og ved den lejlighed var det netop Naomi Osaka, der satte en stopper for amerikanerens fremmarch.

Ved den lejlighed fik Gauff lidt af en tennislektion med cifrene 6-3, 6-0.

Også verdensetteren og hjemmebanefavoritten Ashleigh Barty er videre til tredje runde.

Det skete uden det helt store besvær, da French Open-mesteren nedlagde sloveneren Polona Hercog med 6-1, 6-4 på Rod Laver Arena foran et begejstret hjemmepublikum.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Sorte næsehorn på vej tilbage

Danmark

Live: Mette F. - Gradvis åbning af Danmark efter påske er sandsynlig men der går tid før samfundet er normalt igen

Aarhus

YouTube-videoer skal få børn ud i naturen: Inspiration til at opleve noget andet end legepladsen

Annonce