Annonce
Digitalt

Test: De bedste er blevet endnu bedre: MW07 Plus er luksuslyd i flot indpakning

Master & Dynamic har med MW07 Plus igen hævet barren for, hvad vi kan forvente af et sæt true wireless øretelefoner. De lyder fremragende, har imponerende funktioner som ANC, transparent lytning, bluetooth 5.0 og hele 40 timers batteri, og designmæssigt er de i en klasse for sig. Pr-foto
Master & Dynamic rykkede med MW07 barren for, hvad du kan forvente af et sæt true wireless-øretelefoner. Nu hæver de barren med MW07 Plus.

Master & Dynamic har på kort tid cementeret sig som førende, når det kommer til kompromisløs lyd og design. MW07 har siden lanceringen været blandt de allerbedste true wireless-øretelefoner på markedet, og nu er MW07 Plus landet, og vi har set nærmere på, om de bedste kan blive bedre.

Annonce

Om testen

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Ligner sig selv

MW07 Plus ligner sin forgænger. De kommer i en minimalistisk indpakning, der rummer en elegant opbevaringsæske i rustfrit stål, øretelefoner, der er håndlavet i acetat og den sorte stofpose, der har den utaknemmelige opgave at prøve at beskytte den blankpolerede stålæske. Og så er der selvfølgelig udskiftelige silikonedutter og kabler.

MW07 er nogle af de flotteste øretelefoner på markedet, synes jeg, og Plus-modellen ændrer ikke på dette. Der er dog også kommet en billigere Go-model, som ikke helt oser af elegance på samme måde.

Den rustfri stålæske ligner sig selv, men den har fået opgraderinger. Det første, man bemærker, er, at hængslerne virker mere solide, så låget nu kan holde sig selv oppe. Det er en detalje, som jeg ikke savnede, men er fin at have. Vigtigere er dog, at den nu rummer hele 30 timers ekstra batteri, så MW07 Plus i alt kan spille imponerende 40 timer – 10 timer pr. opladning. Er de tomme, kan de lades helt op på 40 minutter, men på bare et kvarter kan de få strøm nok til 5 timers brug. Imponerende.

Lyder stadig godt

MW07 Plus har på papiret de samme 10 mm berylium-drivere, der giver MW07 så fremragende lyd. Jeg var spændt på, om tilføjelsen af aktiv støjreduktion og transparent lytning ville gå ud over lyden. Det er ikke tilfældet.

MW07 Plus er nogle af de bedste true wireless på markedet netop nu, kun Sony WF-1000XM3 kommer op på siden af deres lyd, men mens sidstnævnte er grimme og sidder dårligt (sorry, det er de, og det gør de), er MW07 Plus i helt modsatte grøft.

Betjeningen på MW07 Plus er den samme som ved forgængerne. Mens andre eksperimenterer med trykfølsomme øredutter, holder Master & Dynamic fast i de tre knapper, hhv. to på venstre og én på højre. De to på venstre styrer lyd op og ned som før, og nu også transparent lytning og aktiv støjreduktion. Den højre knap er afspil/opkald/pause, næste/forrige nummer og stemmestyring. Det er meget nemt at finde de rette knapper og styre MW07 Plus, og modsat den første generation af trykfølsomme øredutter sker der her ikke nogen fejl i navigationen.

Æsken i rustfrit stål, som oplader via USB-C, ligner sig selv, men den rummer nu tre ekstra opladninger af 10 timer hver, så der i alt er 40 timers brug på farten. Hængslerne er blevet stærkere, så låget kan stå selv, men den er stadig lige så øm over for ridser som ved MW07. Pr-foto

Toppen af poppen

MW07 Plus overtager for mig førstepladsen blandt true wireless øretelefoner fra MW07. Sony WF-1000XM3 matcher dem på lyd og funktionalitet, men diskvalificerer sig selv på dårlig fit, grimt design og den kæmpe opbevaringsæske.

MW07 Plus koster lige som forgængeren 299 euro, cirka 2200 kr., og hvis du er ligeglad med aktiv støjreduktion, transparent lytning og den øgede batteritid, så er de originale MW07 blevet sænket i pris til 249 euro., hvilket gør dem til nogle af de bedste på markedet lige nu – også til prisen.

MW07 Plus kan købes online hos Master & Dynamic. Vejledende pris er 299 euro.

Forgængeren MW07 er sat ned i pris med lanceringen af MW07 Plus, og det gør MW07 til et meget attraktivt køb til ca. 1800 kr. danske. MW07 Plus koster ca. 2200 kr. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spørgsmål om habilitet: Jamen, er det ikke bare politik

Bünyamin Simsek er en kontant mand, rap og skrap i replikken. Som medlem af Venstres gruppe på syv er hans indflydelse i Aarhus Byråd begrænset. Blokken af socialdemokraterne og deres medspillere SF, Enhedslisten og Radikale kan skabe flertal, så rådmanden for teknik og miljø kan have svært ved at komme igennem med sine ideer. Sådan er politik. Så Simsek forsøger at markere sig på andre måder. Han har ikke spor imod at diske op med anderledes og provokerende ideer og forslag, og han går ikke af vejen for en god diskussion og et verbalt slagsmål. For eksempel som da han gik ind i sagen om p-pladserne ved fiskeforretningerne på havnen for nylig. Her tog han parti for de erhvervsdrivende, helt i pagt med Venstres holdninger. Det er også, hvad han gør i den sag, der nu er til diskussion. To medlemmer af byrådet mener, at Simsek har været lovlig tæt på erhvervsmanden Martin Busk, der har interesser i Risskov. De to byrådskolleger mener, at Simsek har været lidt for langt fremme i skoene i en sag, hvor Busk har søgt om lov til at udstykke en grund på Rolighedsvej 16 A i Risskov i to. Juridisk Afdeling i Aarhus Kommune har behandlet klagen fra de to politikere, og svaret er utvetydigt: Simsek er ikke inhabil i sagen. Rådmanden har holdt møder med Busk, de to er medlemmer af den samme forening, Det Borgerlige Skydeselskab, og de har været på rejser i Tyrkiet sammen med en del andre. Så de to klagere fra Enhedslisten og Radikale synes, de taler rigeligt meget sammen. Men er det ikke bare politik, det Simsek har gjort? Politikere går ind i et parti, der passer med deres synspunkter, og plejer interesser for de mennesker, som er på samme politiske linje. Det gør vel ikke kun Simsek, men det gør alle andre politikere. Det er en del af deres job. Og de forsøger at fremme de synspunkter, som deres parti og de selv repræsenterer. Så længe indstillinger til byrådet og afgørelser, de træffer, er inden for de gældende love og regler er der ingenting at komme efter. Det er vel også det, juridisk afdeling siger med afgørelsen.

Aarhus

Nu bliver det alternativt: Byrådet diskuterer ældrepolitik for træer

Aarhus For abonnenter

Mads mistede sin lillebror til sjælden kræftsygdom: 'Jeg har aldrig oplevet noget, der var mere smertefuldt'

Annonce