Annonce
AGF

Test dig selv: Hvor godt husker du AGFs sæson?

Sæsonen kulminerede i den europæiske playoff-kamp mod AaB, hvor AGF sikrede sig som minimum et par europæiske kampe denne sommer. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
AGF leverede på ny en underholdende sæson, men hvor godt husker du den? Her kan du teste dig selv og se, hvor godt du har fulgt med undervejs.

FODBOLD: 41 kampe, 64 mål scoret, 58 mål lukket ind, et par direkte røde kort, 11 straffespark begået, og en fjerdeplads senere er AGFs sæson overstået.

Det har den været i lidt over en uge. Men før det hele glider for langt bagud i hukommelsen, kan du teste dig selv her, hvor vi udfordrer dig på, hvor godt du husker sæsonen der gik.

  • 0-6: Lidt uskarpt foran mål, men der er altid en ny kamp. Næste sæson kan din score måske forbedres ved at følge med her på Stiften.dk! ;-)
  • 7-10: Absolut en godkendt præstation. Du har i hvert fald ikke sovet i timen. Måske du med lidt mere held i sprøjten kunne have scoret endnu bedre!
  • 11-13: En præstation der er en topscorer værdig. Du har tydeligvis været oppe på dupperne i løbet af sæsonen, men mangler lige det allersidste for at lave den perfekte præstation.
  • 14: En Stampe-agtig præstation! Fantastisk fulgt med - og lige så godt husket.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Ulykke i Odder skaber lange køer

AGF

Tidligere AGF-profil drager til Island

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce